11/16 anonim válasza:
A személyes találkozástól, haverkodástól, közös programoktól sokan úgy félnek,mint az ördög a tömjéntől.Csak írogatni, személytelenül de semmi több. Még itt Pesten is ez van, kettő utcányit nem hajlandók elmenni egy személyes találkozáshoz.
A netes írogatást kezdetben még elfogadhatónak tartom, de ha itt akar valaki ragadni, attól mindig elköszöntem. Nem így szocializálódtam,szerencsére.
Vagy élő barátkozás, vagy semmi. Nyersnek tűnik,de évek tapasztalata.
F/ Bp
12/16 anonim válasza:
11# Szerintem a barátságok nagy része neten kezdődik. Az online ismertség már egy jó alap lehet, az a kiindulópont. Onnan dől el, hogy akar-e egyáltalán valamit a másik fél, mert akivel mondjuk online nincs meg a "kémia", azzal valószínű személyesen sincs túl sok értelme találkozni.
13/16 anonim válasza:
#11 Én is beszélgettem Bp-en emberekkel. Senki nem akart találkozni.
14/16 anonim válasza:
8-as vagyok. Többen írtátok a személyes találkozás fontosságát, és azt is, hogy mennyire nem képesek emberek megemelni a valagukat és akár 2 utcányira elmenni talizni. Nálam pont ezért az a stratégia, hogy a messenger, viber, email és egyéb platformok csak és kizárólag arra szolgáljanak, hogy leegyeztessük a talit térben is időben. Nyilván előzőlen néhány levélváltás bele kell hogy férjen a másikat megismerendő.
15/16 anonim válasza:
Hosszútávon nem sikerült neten barátot találni.
16/16 anonim válasza:
14# Attól függ, ha fontos dolgot akarsz megbeszélni a másikkal, jobb személyesen, de nem mindenki ér rá mindig, az online kapcsolat igazából nem rosszabb, mint az élő, csak más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!