Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Voltatok olyan helyzetben,hogy...

Voltatok olyan helyzetben,hogy annyira mélyen megsértett benneteket egy baràt,hogy egy év elmúltàval is éreztétek annak fàjdalmàt?

Figyelt kérdés
dec. 16. 12:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a legnagyobb baj, hogy nem beszélik meg azonnal. Környezetemben ezt látom legalábbis. Valaki úgy érzi, hogy őt ok nélkül dobták, közben előtte tett valami olyat, amitől a másik is évekig fájdalmat fog érezni.
dec. 16. 15:40
 12/18 A kérdező kommentje:
11.nalam nem akarta tisztazni
dec. 16. 15:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen nálam is, bár ott próbáltuk megbeszélni, azonban nem sikerült túl jól. Nem haragban váltunk el, de nagyon érződött, hogy nem sikerült kellően rendezni mindent.
dec. 16. 16:46
 14/18 A kérdező kommentje:
13.igen az erzodik ha nem sikerul rendezni es az feszultseget kelt tarsasagban.
dec. 16. 21:19
 15/18 A kérdező kommentje:
10.igen a mod serto ahogy teszik.Foleg ahogy irod ha felretesz,lecserel es ossze vissza halandzsazik.Akkor ezek szerint amikor jo voltam neki csak azert volt mert kihasznalt
dec. 16. 21:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Sokszor semmibe vett. Képmutató volt, állította fontos vagyok neki. Például elhívtam találkozni és sosem jött időben, vagy szólt vagy nem... A vége felé meg eljátszotta, hogy nekem azt mondta nem ér rá, banális indok volt legtöbbször. Aztán mit látok? Neten kiírja, ki ér rá? De nem azt mondta, hogy nem esik jó neki vagy nem tudom... sose volt őszinte. Non stop kamuzott. Érdekember.

Berágtam, elmondtam neki mit érzek, de nem fogta fel. Utolsó utáni esélynél megint behülyített. Végül megírtam neki, hogy hagyjuk egymást békén végleg, nekem erre nincs szükségem és kitöröltem az ismerőseim közül is, az üzenetváltásokat is, mindent.

Hát nyilván rosszul esett amiket csinált. Feldühített nem egyszer, aztán arra gondoltam én vagyok a hülye, hogy foglalkoztam vele. Sokáig tartott mire így lezártam, hogy menesztettem neten át is. Nem akarom látni se azt a sok hazugságot amit ott irkál. Teszi magát, hogy ő mennyire törődik mindenkivel, ő a világ közepe. Egy olyan képet akar lefesteni magáról, ami nem ő. Hát én már ettől rosszul voltam. Amikor kommentben közöltem vele a nagy törődését, kitörölte hogy azt ne lássák.

Nem fog hiányozni amúgy. Egy percig sem az ő híres "barátsága".

jan. 2. 21:38
 17/18 A kérdező kommentje:

16.Sokszor akik azt hangoztatjak,hogy fontos vagy nekik meg kozelinek tartanak.Pont azok nem viselkednek ugy.

Igen,nem fogjak fel probalod elmondani nekik.Kimagyarazzak vagy azt mondjak ok nem tokeletesek meg nem tartoznak elszamolnivaloval senkinek sem.

A kamuzas,kifogas kereses is ismeros.Mikor azt mondja nem er ra ebben az idoszakban de masokra raer es miutan teged elozo heten elintezett azzal,hogy a kovetkezo heten mennyi munkaja van.Rad egyik delutan es mondja doglik nincs kedve dolgozni meg meg van beszelve estefele kavezas a varosban egy ismerosevel.Ennyit arrol hogy nem er ra.Ez meg az enyhebb peldak kozul van.

jan. 3. 17:24
 18/18 A kérdező kommentje:
* Rad ir
jan. 3. 17:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!