Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ciki ilyet adni karácsonyra?

Ciki ilyet adni karácsonyra?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki 16 éves (én 17). Szereti a lovakat. Tegnap hívásoztunk és kérdeztem, mit varrjak neki karácsonyra (ez a hobbim). Azt mondta, lovacskát. Mutattam neki az eddigi munkáimat és nagyon tetszett neki (legalábbis ezt mondta).

Ciki lenne egy 16 éves lánynak kézzel készült plüss lovat adni karácsonyra? Tudom, hogy már nem gyerek és én sem vagyok az.

Azt tudom, hogy horgolt dolgokat nem ciki adni. De varrott dolgokat?

dec. 14. 10:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de igen, mindketten gyerekek vagytok még bőven. Csak az számít, hogy neki mi tetszik, nem mások véleménye.

Mondjuk kézzel készült ajándékot adni semmilyen életkorban nem ciki, 30 vagy 80 évesen sem. De plüsst se, ha az illető azt szereti.

dec. 14. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
21%
Eléggé. Plüss lovacska 16 évesen? Most végzi az ovit?
dec. 14. 16:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele gond, add nyugodtan. Ügyes vagy:).
dec. 14. 18:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Bírom mikor a 16 évesek azt mondják nem vagyok már gyerek :D :D de bizony még az vagy
dec. 17. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!