Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit vegyek neki karácsonyra?

Mit vegyek neki karácsonyra?

Figyelt kérdés

Húztunk az osztályomban, hogy kinek kell ajándékot adni karira. Egy olyan srácot húztam, akit nem annyira ismerek. Nem vagyunk se jóban se rosszban, amolyan semleges a viszonyunk.

Annyit tudok róla, hogy imádja a törit, konkrétan tudja az egészet a mindenség kezdetétől napjainkig. Töris könyvet nem akarok neki venni, egyrészt lehet, hogy már meglenne neki, másrészt tudná ami benne van.

Van valami olcsóbb stratégiai játék? Az árlimit 5000 Ft körül van :D

2022. nov. 26. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékutalvány könyvesboltba? És majd vesz magának töris könyvet.
2022. nov. 26. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyes ötlete jó,meg adj hozzá csokit.
2022. nov. 26. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Támogatom az utalványt
2022. nov. 26. 21:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Én is gondolkoztam rajta, de az olyan, mintha a kezébe nyomnék egy ötezrest. Egyáltalán nem személyes. Ha én pénzt kapok valakitől ünnepre akkor legszívesebben el se fogadnám, csak nem akarok bunkó lenni :D Tudom, hülyeség, de én akkor is utálom az ilyen ajándékokat :DDD

Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pipa :DD

2022. nov. 26. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Édességet szinte mindenkinek lehet adni, ha más ötleted nincs.
2022. nov. 27. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A könyv utalvány szerintem is remek ötlet.

Sokan azt mondják, hogy utalványt adni ötlettelen és lélektelen.

Szerintem meg annak nincs értelme, ha olyat ajándékozunk egymásnak, amit az ajándékozott eldug a szekrény mélyére , mert nincs szüksége rá.

Én a családban is most már főleg utalványokat adok bármilyen ünnepre.

Kinek milyet. Könyvesbolt, Douglas, ruhásbolt stb.

2022. nov. 27. 08:48
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 Én akkor se szeretem. Ha én kapok utalványt csak arra tudok asszociálni, hogy az illető nem ismer, nem tudja mit szeretek. Ha meg nem ismer minek ad ajándékot :DD Nyilván az ilyen osztályban húzunk valakit dolog más, de nekem akkor se tetszenek az utalványok...

Amúgy kerestem töris-stratégiai társasokat, és a Hanamikoji-ra esett a választásom. A keresztapum imádja a társasokat, kikértem az ő véleményét is, azt mondta izgi játék, szerinte jó lesz, és olcsóbban meg is tudja szerezni nekem, úgyhogy köszönöm a segítséget mindenkinek, mennek a zöld pipák!

2022. nov. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!