Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm vett nekem ajándéko...

A barátnőm vett nekem ajándékot karácsonyra én viszont semmit nem tudtam venni neki. Nagyon ciki?

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha úgy volt megbeszélve, hogy nem adtok egymásnak semmit, akkor nem ciki. Ha úgy volt, hogy adtok egymásnak valamit és te nem adtál, akkor igen, az ciki.
2022. dec. 30. 13:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem volt sehogy beszélve csak alap az ajándékozás.
2022. dec. 30. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Eléggé, illett volna mondjuk...
2022. dec. 30. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Mondhatod azt legközelebbi ünnepnél, pl húsvét vagy ha lesz mostanában szülinapja, hogy most kicsit többet adsz, mert a karácsony kimradt, akkor sajnos anyagi gondjaid voltak és nem akartad egy xarral kiszúrni a szemét (még akkor is ha is nincs így).

Amúgy meg alap hogy illik ajándékozni. Nálunk is mindig bejelentették előre, hogy nincs ajándékozás, én is így készültem, aztán amikor odamentem, mindenki adott ajándékot én meg kellemetlenül éreztem magam.

2022. dec. 30. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha alap az ajándékozás, akkor igen, elég ciki
2022. dec. 30. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Én elszaladtam volna rögtön az ünnepek után (ezt még most is megteheted, ma minden teljes nyitvatartással van még nyitva, normál hétköznapok vannak, csak az nem dolgozik, aki az ünnepek között is szabadságon van) és vettem volna neki valamit, ha mást nem, hát jelképesen... de ha ő nagy értékben vett, akkor kb. annyiban...

Nagyon ciki az is, ha tőle mondjuk okostelefont kaptál, te meg egy doboz bonbont adsz... ennél már csak az a cikibb, ha semmit se ad az ember...

2022. dec. 30. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:
ha tudtad hogy kapsz tőle valamit, akkor nemcsak ciki, de bunkóság is.
2022. dec. 30. 16:46
 8/8 rewqrewqrewq ***** válasza:
Az
2023. jan. 1. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!