Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátságok azért érnek...

A barátságok azért érnek véget, nem nem ugyanazon a szinten vagyunk, elfejlődünk a másiktól?

Figyelt kérdés

#barátság #túlfejlődik
dec. 8. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen is, igen, illetve volt, hogy csak simán megszakadt a dolog, egyre kevesebb beszélgetés, stb.

Érdekes, mert volt, akivel elfejlődtünk egymás mellett, megszakítottuk a kapcsolatot, majd évekkel később újra felvettük és most már nincs meg az a probléma, ami régen volt. :)

dec. 8. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak útelágazások majd visszatérés, de ez ritka.
dec. 8. 18:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, de ez is lehet egy ok
dec. 8. 22:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden barátom akkor vált köddé, amikor megnősült és anyuci nem engedte sehová, senkivel. Hozzá tartozik, hogy anyuci megtarthatta a barátnőit, némelyik kismamaklubot rendezett a lakásban... Csak a férfinek nem volt semmi lehetőség, még beszélgetni sem.Persze ez az illető férfiakat is minősíti :/

F

dec. 9. 10:37
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát, én simán csak lúzer és szánalmas vagyok, unalmas élettel. Mindenki előrébb tart tőlem, így vélhetően leperegnek majd rólam az emberek. Ami nem is feltétlen baj. Egyedül vagyok igazán elememben és világ életemben egyedül voltam. Sírba úgyse viszünk magunkkal senkit, ott is egyedül leszünk.
dec. 9. 10:43
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ettől boldog vagy akkor üsse kő.
dec. 9. 14:11
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Sokszor az érdek vet véget a varàtsàgoknak,mert csak érdekből kapcsolódtak pl.mert rossz periódusba volt a màsik és igényelte a tàrsasàgot és amikor jött kis vàltozàs- mert az ilyen ember tartósan nem vàltozik,akkor màsokat tüntetett ki a figyelmével.
dec. 16. 07:39
 18/20 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Sokféle oka lehet.

Pl.

- nincs ideje az egyik félnek a barátság ápolására. Nekem volt olyan barátnőm, aki folyton túlórázott, majd másodállást vállalt, soha nem volt szabadideje, a végén fél évente kávéztunk, utána már sehogy.

- más életszakaszban lenni nem feltetlenül jelenti a barátság végét. Volt egy barátnőm,a ki előbb ment férjhez, szült 2 gyereket, de ugyanúgy imádtuk egymást, folyton velük lógtam, együtt tologattuk a babakocsit, ha kellett cipeltem a kicsiket. Később elvált és az új párját egy nagyon távoli városban találta meg, így elköltöztek. Néha találkoztunk, később meg már nem.

- Lehet, hogy egyszerűen halogatja valaki a talikat, a programokat, fáradt, nyűgös, mindenféle baja van, ez is lehet egy ok.

Kérdező, nem hiszem, hogy szánalmas vagy, meg lúzer, ezeket felejtsd el!

Idővel meglátod, hogy mindenkinek megvan a maga problémája, ha más életszakaszban van, akkor éppen másféle problémákkal küzd.

Én a fb legjobb barátnő kereső csoportban találtam új barátnőket, tudom ajánlani neked is. De hinned kell magadban és abban, hogy értékes vagy. A te értéked nem egy korábbi barátnőtől függ, hanem attól, hogy milyen ember vagy, ez meg csak rajtad áll, hogy milyen vagy és milyen leszel.

dec. 16. 09:42
 19/20 anonim ***** válasza:
17-es, a kérdező magára ismert.
dec. 16. 17:47
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
A barátság sok szempontból olyan, mint a párkapcsolat. Nagyon sok okból szakadhat meg.
dec. 16. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!