A barátságok azért érnek véget, nem nem ugyanazon a szinten vagyunk, elfejlődünk a másiktól?
Nekem volt ilyen is, igen, illetve volt, hogy csak simán megszakadt a dolog, egyre kevesebb beszélgetés, stb.
Érdekes, mert volt, akivel elfejlődtünk egymás mellett, megszakítottuk a kapcsolatot, majd évekkel később újra felvettük és most már nincs meg az a probléma, ami régen volt. :)
Minden barátom akkor vált köddé, amikor megnősült és anyuci nem engedte sehová, senkivel. Hozzá tartozik, hogy anyuci megtarthatta a barátnőit, némelyik kismamaklubot rendezett a lakásban... Csak a férfinek nem volt semmi lehetőség, még beszélgetni sem.Persze ez az illető férfiakat is minősíti :/
F
Sokféle oka lehet.
Pl.
- nincs ideje az egyik félnek a barátság ápolására. Nekem volt olyan barátnőm, aki folyton túlórázott, majd másodállást vállalt, soha nem volt szabadideje, a végén fél évente kávéztunk, utána már sehogy.
- más életszakaszban lenni nem feltetlenül jelenti a barátság végét. Volt egy barátnőm,a ki előbb ment férjhez, szült 2 gyereket, de ugyanúgy imádtuk egymást, folyton velük lógtam, együtt tologattuk a babakocsit, ha kellett cipeltem a kicsiket. Később elvált és az új párját egy nagyon távoli városban találta meg, így elköltöztek. Néha találkoztunk, később meg már nem.
- Lehet, hogy egyszerűen halogatja valaki a talikat, a programokat, fáradt, nyűgös, mindenféle baja van, ez is lehet egy ok.
Kérdező, nem hiszem, hogy szánalmas vagy, meg lúzer, ezeket felejtsd el!
Idővel meglátod, hogy mindenkinek megvan a maga problémája, ha más életszakaszban van, akkor éppen másféle problémákkal küzd.
Én a fb legjobb barátnő kereső csoportban találtam új barátnőket, tudom ajánlani neked is. De hinned kell magadban és abban, hogy értékes vagy. A te értéked nem egy korábbi barátnőtől függ, hanem attól, hogy milyen ember vagy, ez meg csak rajtad áll, hogy milyen vagy és milyen leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!