Tegnap ugyanazon cégnél két pozícióra is jelentkeztem..?
Ezt szerintem innen senki nem fogja neked megmondani. Ráadásul nem írtad le még azt sem, hogy hol, milyen weboldalon követed nyomon a státuszát. (Nyilván nem azt kértem, hogy konkrétan írd le a belépési adataidat - felhasználóinév, jelszó, de ha annyit írsz, hogy x oldal - link nem kell, reklámozni itt nem szabad, aki értelmes, ért virágnyelven, tud olvasni a sorok között.)
Amúgy nem tudom, mennyire rokon pozíciók, de ha az egyik könyvelő, a másik meg raktáros (tehát szezon meg fazon a két pozíció), akkor énnálam ez negatív pont lenne, mert én úgy vagyok ezzel, hogy aki mindenhez ért (kicsit), az valójában nem ért semmihez (igazán).
Az egyik egy általános jelentkezés volt. Új cégről van szó, ahol felsorolták, hogy milyen végzettséggel rendelkező embereket keresnek, ez tartalmazta az én végzettségemet is. A másik pedig kifejezetten a végzettségemnek megfelelő pozíció.
A jelentkezési portálon tudom nyomon követni a jelentkezés státuszát.
Igazad van, az álláskeresés kétféleképpen működik ma már. Elküldjük az önéletrajzot és mint a jóllakott óvodás hátradőlünk a net előtt, és a fotelből szidjuk őket, ha nem válaszolnak,vagy odaírjuk, hogy érdekel.
Személyes beszéddel már semmit nem intézünk.
Igen jelentkeztél mindkettőre.
Remélem nem hozzánk.
Ugyanígy jelentkeztem egy nagy gyógyszergyárba.
Meghallgattak mindkét pozícióra egy interjúban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!