Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tegnap ugyanazon cégnél két...

Tegnap ugyanazon cégnél két pozícióra is jelentkeztem..?

Figyelt kérdés
Mindkettő múlt hónapban lett meghirdetve, de mit veszíthetek alapon jelentkeztem. Az egyiknek a státusza “jelentkezett”, míg a másik már “szűrés” állapotú, de nem kerestek. Kérdésem, hogy lehet-e ebből még valami vagy itt leállt a dolog?

2023. febr. 16. 18:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mit látsz?
2023. febr. 16. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Én is kettőre jelentkeztem, az egyikre hívtak interjúra. Más pozíció a kettő, csak a cég ugyanaz.
2023. febr. 17. 08:45
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
#3 Te meg miről beszélsz? Ha akarnák alkalmazni, hívnák ők. Én is belefutottam ebbe pályakezdőént, felhívtam a céget, hogy mizu, két hete volt az interjú. Aztán mondták is, hogy ja hát nem veszünk fel. Teljesen logikus, ha akarnak, akkor keresnek. Nehogy már a kérdező telefonálgasson... Igenis úgy működik, hogy neten jelentkezel és várod, hogy keressenek. 2023-ban így működik de így működött 2018-ban is amikor én hoztam magam kellemetlen helyzetbe és felhívtam a céget.
2023. febr. 17. 08:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Elmondanám, hogy nem kerestek. Úgyhogy mindenkinek javaslom, hogy ne vonogasson vissza jelentkezést, mert mínusz pontnak számít a cégnél.🙃
2023. márc. 3. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!