Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tálaljam a szüleimnek...

Hogyan tálaljam a szüleimnek ezt? Hogy az online megismert lannyal keszulok talalkozni?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok, es par eve elkezdtem beszelgetni a wattpadon valami harry potteres konyv kommentszekciojaban egy masik olvasoval. Nagyon szimpi volt, en is neki, ugyhogy folytattuk a chatelest(akkor meg volt a wattpadnak ilyen privat beszelgetos resze, azota azt kitoroltek) nagyon jo baratnok lettunk, o is annyi eves mint en, bejeloltuk egymast facebookon, meg instan. Es tenyleg az akinek ki adja magat. Hiszen mar tenyleg evek ota beszekgetunk. Volt hogy hivasoztunk is, videohivasban meg ilyenek. Es lehet, hogy feljonnenek szombathelyre a szunetben az apukajaval es nagyon szeretne velem talalkozni, csak en egesz ido alatt nem szoltam errol a szuleimnek es szeretnek vele talalkozni, mert tenyleg nagyon szimpatikus, kedves es vicces lany, ha nem szolok a szuleimnek valamelyik unokatesomat viszem magammal, hogy ne raboljanak el meg ilyenek... lmao. Lehet hogy kicsit tulgondolom, vagy tul stresszelem, de ti mit tennetek a helyemben?

dec. 7. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ő apukája is jönne a találkozóra? Ha igen, vesd fel a szüleidnek, hogy kísérjenek el. Ha ez tuti rossz ötlet, akkor ne hangsúlyozd, hogy online barátnő, csak hogy találkoznál egy barátnőddel X helyen X időpontban.

A lényeg, hogy mindenképpen nyilvános helyen találkozzatok és egyelőre ne menj el vele a szállására meg ilyenek.

dec. 7. 14:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Igazat adok az első válaszadóknak annyi különbséggel, hogy mindenképpen mond el nekik hogyan ismerkedtetek meg és minden részletet, de a legjobb az lenne ha elmennének veled a találkozóra és személyesen találkoznának vele
dec. 8. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!