Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol tudnék online japán...

Hol tudnék online japán barátokat szerezni?

Figyelt kérdés

Már három éve tanulok japánul, meg mindig csak elég alap szinten tartok kb A2, de nagyon nagyon szeretnék japán online barátokat.

Inkább angolul beszélgetnék velük, mivel a japánom nem túl jó.

Videójátékizni nem szoktam egyáltalán, ezért az kilőve.

Hellotalkot nagyon sok ideig használtam, de annyira nem jött be, meg nálam idősebbek is voltak.

Esetleg valami tanács?

16l

#barátság #angol #távkapcsolat #Japán #Onlinefriend #Onlinebarátok
okt. 15. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Interpals
okt. 15. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Ahol tanulsz, ott érdeklődj, hogy milyen lehetőségek vannak.

Például itt!

[link]

okt. 15. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

A fenti link tartalmazza:

“Van kedved japánul társalogni? A Japán Alapítvány Budapesti Iroda japán társalgókört szervez, melynek címe: "Saberjünk!". Magyarországon igen nehéz gyakorolni a japán nyelvet. A program célja, hogy lehetőséget biztosítson a nyelvtanulóknak készségeik fejlesztésére.”

okt. 15. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Ugyanott találod:

[link]

okt. 15. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:

4-eshez

2023. októbertől "Kössük össze! Kelet-Közép-Európa és Japán" címmel online chat-kört indítottunk. Célunk az, hogy a japán nyelven való kommunikáció révén összekössük (a főként) a kelet-közép-európai országokban japánul tanulókat japán anyanyelvűekkel. Ha szeretnéd japán nyelvtudásodat kipróbálni, japánul kommunikálni anyanyelvi beszélőkkel, akkor téged is szeretettel várunk - kortól és nyelvi szinttől függetlenül.

okt. 15. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
vr chaten találsz mindenféle embereket
okt. 15. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a Reddit-en nézném meg, ott rengeteg az ember minden felől, és biztosan van japán közösség is.
okt. 16. 06:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Pedig a hellotalk szerintem jó. Már nem használom, de több japán barátom is lett onnan.
okt. 16. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Van egy app a Play Áruházban aminek Maum a neve és ott lehet üzeneteket küldeni meg voice chatelni meg posztolni. Japánok is vannak azt hiszem. Lehet ott is van alsó korhatár regisztrációhoz, de mindig van aki kamuzik szóval😅🤷‍♀️
okt. 17. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!