Hol tudnék online japán barátokat szerezni?
Már három éve tanulok japánul, meg mindig csak elég alap szinten tartok kb A2, de nagyon nagyon szeretnék japán online barátokat.
Inkább angolul beszélgetnék velük, mivel a japánom nem túl jó.
Videójátékizni nem szoktam egyáltalán, ezért az kilőve.
Hellotalkot nagyon sok ideig használtam, de annyira nem jött be, meg nálam idősebbek is voltak.
Esetleg valami tanács?
16l
2-es vagyok
A fenti link tartalmazza:
“Van kedved japánul társalogni? A Japán Alapítvány Budapesti Iroda japán társalgókört szervez, melynek címe: "Saberjünk!". Magyarországon igen nehéz gyakorolni a japán nyelvet. A program célja, hogy lehetőséget biztosítson a nyelvtanulóknak készségeik fejlesztésére.”
4-eshez
2023. októbertől "Kössük össze! Kelet-Közép-Európa és Japán" címmel online chat-kört indítottunk. Célunk az, hogy a japán nyelven való kommunikáció révén összekössük (a főként) a kelet-közép-európai országokban japánul tanulókat japán anyanyelvűekkel. Ha szeretnéd japán nyelvtudásodat kipróbálni, japánul kommunikálni anyanyelvi beszélőkkel, akkor téged is szeretettel várunk - kortól és nyelvi szinttől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!