Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fordult elő veletek olyan,...

Fordult elő veletek olyan, hogy semmi problémátok az illetővel, mégis napokkal később válaszoltok a messenger üzenetére?

Figyelt kérdés

okt. 20. 13:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen.
okt. 20. 13:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, elég gyakori
okt. 20. 13:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen
okt. 20. 13:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen
okt. 20. 14:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen elő szokott fordulni sajnos volt olyan is hogy teljesen el is felejtettem válaszolni és személyes beszélgetés közben derül ki hogy csak akartam írni... . Főleg akkor szokott ilyen lenni ha épp pörgős munkában vagyok és abban a pillanatban csak gyors megnézem, hogy fontos-e ha nem akkor késöbb válaszolok és előfordul hogy hazaérek és kaja fürdés után bealszok akkor már csak másnap írok.
okt. 20. 14:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

24 órán belül válaszolni szoktam. Mondjuk ritkán keres bárki is messengeren.

37/F

okt. 20. 15:02
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Igen, rendszeresen. Mivel a legtöbb emberrel, akivel Messenger-en beszélgetek, "végtelenített" a beszélgetésünk, és 1-1 visszaírás alkalmával elég sok és hosszú üzenet szokott összegyűlni, amire nincs is mindig energiám válaszolni, vagy épp az az idő inkább másra kell. (mostanában egyik helyről rohanok a másikra, és mire végre lenni időm visszaírni, akkor már inkább tanulok, vagy alszok, mert ezzel a kettővel sem állok valami jól)
okt. 20. 15:25
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

Meglepően sok ember veszi sértésnek ha nem írnak vissza neki rögtön…. Vannak barátaim akik jó ha 1 hónap múlva válaszolnak, mert nekik is van életük, nem sértődök meg ilyeneken. Van olyan, hogy leírom a választ, csak elküldeni felejtem el, aztán amikor x idő múlva ír látom, hogy hoppá.

Mindenkivel úgy vagyok, hogy majd válaszol amikor lesz ideje/kedve/energiája.

Nekem volt olyan, akik megsértődött azon, hogyha nem írtam folyamatosan, vagy mást csináltam és nem fejtettem ki, mert mi köze hozzá. Na az ilyeneknek nincs életük?

okt. 20. 17:03
 9/15 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, én eleve nehezen válaszolok, de akkor is inkább felhívom az illetőt, ha közelebbi ismerős.

Egyszerűen nem szeretek pötyögni, nem akarok beszélgetést kezdeni. Plusz legtöbbször vagy van dolgom, mert blogot írok, dolgozom. Vagy nincs és filmet nézek, olvasok olyankor nem akarom félbeszakítani pötyögéssel.

okt. 20. 18:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Sajnos igen.

Én mindenképp javaslom, hogy írj neki még, amíg nem érződik zaklatásnak.

Ha meg fontos vagy közlebbi ismerős, akkor egyszerűen csak hívd fel!

okt. 20. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!