Fordult elő veletek olyan, hogy semmi problémátok az illetővel, mégis napokkal később válaszoltok a messenger üzenetére?
24 órán belül válaszolni szoktam. Mondjuk ritkán keres bárki is messengeren.
37/F
Meglepően sok ember veszi sértésnek ha nem írnak vissza neki rögtön…. Vannak barátaim akik jó ha 1 hónap múlva válaszolnak, mert nekik is van életük, nem sértődök meg ilyeneken. Van olyan, hogy leírom a választ, csak elküldeni felejtem el, aztán amikor x idő múlva ír látom, hogy hoppá.
Mindenkivel úgy vagyok, hogy majd válaszol amikor lesz ideje/kedve/energiája.
Nekem volt olyan, akik megsértődött azon, hogyha nem írtam folyamatosan, vagy mást csináltam és nem fejtettem ki, mert mi köze hozzá. Na az ilyeneknek nincs életük?
Megmondom őszintén, én eleve nehezen válaszolok, de akkor is inkább felhívom az illetőt, ha közelebbi ismerős.
Egyszerűen nem szeretek pötyögni, nem akarok beszélgetést kezdeni. Plusz legtöbbször vagy van dolgom, mert blogot írok, dolgozom. Vagy nincs és filmet nézek, olvasok olyankor nem akarom félbeszakítani pötyögéssel.
Sajnos igen.
Én mindenképp javaslom, hogy írj neki még, amíg nem érződik zaklatásnak.
Ha meg fontos vagy közlebbi ismerős, akkor egyszerűen csak hívd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!