Fordult elő veletek olyan, hogy semmi problémátok az illetővel, mégis napokkal később válaszoltok a messenger üzenetére?
Én van hogy épp nem tudom elolvasni és csak elhúzom bezárom és elfelejtem.
Általában annak nem válaszolok sokszor aki nem fontos. És azt el is felejtem.
Persze van ennek bunkóság oldala is. Ha valaki csak ott érdeklődik és nem akar zavarni de jót akar. És mondjuk nem tudja a számodat...
De ha olyan dolog ami fontos és kell a válasz azt felhívom.
Nem csekkolom folyton a messengert, de napközben ált. pár órán belül látom, ha írt valaki, és ha könnyen, gyorsan megválaszolható, akkor írok hamar. Hosszú levél esetén is 1-2 nap max.
8: Hát, a rögtön meg az 1 hónap között azért vannak fokozatok. El nem tudnék képzelni olyan barátságot, ahol hetek múlva ír vissza a másik, már esetleg aktualitását vesztett dolgokra, mondjuk megoldódott a probléma, amiről írtam, vagy történtek azóta új fejlemények.
Van akivel hamarabb találkozok mint válaszolna...de sokszor már 2-3 nap után értelmét veszti az amit írtam, vagy amit írtak nekem.
Van akinek éppen akkor vagy aznap nem is alkalmas, hogy telefonáljon csak egy üzenetet tud dobni...
Azért 1 hét után ha valaki nem válaszol az kb. sz@rik is az egészre.
De ilyet elég 2x eljátszani és nem is írok inkább többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!