Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fordult elő veletek olyan,...

Fordult elő veletek olyan, hogy semmi problémátok az illetővel, mégis napokkal később válaszoltok a messenger üzenetére?

Figyelt kérdés

okt. 20. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én van hogy épp nem tudom elolvasni és csak elhúzom bezárom és elfelejtem.

Általában annak nem válaszolok sokszor aki nem fontos. És azt el is felejtem.

Persze van ennek bunkóság oldala is. Ha valaki csak ott érdeklődik és nem akar zavarni de jót akar. És mondjuk nem tudja a számodat...

De ha olyan dolog ami fontos és kell a válasz azt felhívom.

okt. 20. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Nem csekkolom folyton a messengert, de napközben ált. pár órán belül látom, ha írt valaki, és ha könnyen, gyorsan megválaszolható, akkor írok hamar. Hosszú levél esetén is 1-2 nap max.

8: Hát, a rögtön meg az 1 hónap között azért vannak fokozatok. El nem tudnék képzelni olyan barátságot, ahol hetek múlva ír vissza a másik, már esetleg aktualitását vesztett dolgokra, mondjuk megoldódott a probléma, amiről írtam, vagy történtek azóta új fejlemények.

okt. 20. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

Van akivel hamarabb találkozok mint válaszolna...de sokszor már 2-3 nap után értelmét veszti az amit írtam, vagy amit írtak nekem.

Van akinek éppen akkor vagy aznap nem is alkalmas, hogy telefonáljon csak egy üzenetet tud dobni...

Azért 1 hét után ha valaki nem válaszol az kb. sz@rik is az egészre.

De ilyet elég 2x eljátszani és nem is írok inkább többet.

okt. 21. 08:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen. Pont azért szeretem a messengert, mert mindenki akkor olvassa az üzenetet és akkor válaszol, amikor éppen kényelmes neki. Nem olyan, mint a telefonhívás, hogy abban a pillanatban reagálnia kell. Ha valamit mindenképpen szóban kell megbeszélni, akkor is azt szeretem, ha jön egy előzetes üzi, hogy majd hívlak vagy mikor hívhatlak.
okt. 21. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
12: nyilván nem fontos dolgokról van szó ha 1 hónap múlva jut eszébe válaszolni, a fontos dolgokra általában órákon belül. De itt nem volt kikötés, hogy fontos legyen, a kérdés az volt, hogy semmi bajom az illetővel mégis napokkal később válaszolok-e. Nyilván nem tudhatod, hogy annak ellenére, hogy mondjuk 2 hetente írunk egymásnak vissza vagy havonta milyen a barátságunk. De pl olyan kérdés, hogy "mizu?" nem fogja érvényét veszteni se 2 hét múlva, se 1 hónap múlva.
okt. 21. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!