Miért viselkedik így a barátnőm?
Mindig megsértődik rám, ha nekem bármi jobban sikerül, mint neki. Vagy nem is ez a jó szó, hogy megsértődik, de érzem és látom rajta, hogy ilyenkor picit bedurcázik, ha például nekem jobban sikerül egy dolgozat, vagy valamit sikeresebben teljesítek, mint ő. Nagyon kellemetlenül érzem ilyenkor magam, mert nem tehetek róla, mégis úgy érzem valami rosszat tettem és ezért haragszik rám.
Vagy ha valami jó történik velem, valaminek örülök és elmesélem neki boldogan, akkor sose tud velem együtt örülni. Ne úgy képzeljétek el, hogy én dicsekszem ilyenkor vagy valami, viszonylag ritkán van ilyen, de ha valaminek örülök akkor meg akarom osztani vele, hiszen ő is mindig elmeséli, ha valami jó történik vele, és mindig szívesen meg is hallgatom és vele örülök. Mint ahogy a barátnők szokták.
Olyan is volt már, hogy egy fiúval elkezdett valami alakulni, és akkor is egyértelműen zavarta a dolog, gúnyos megjegyzéseket tett, fejeket vágott amikor elmeséltem neki hogyan alakult a randink. Ilyenkor nehezen viselem el őt de egyébként meg kedves és vicces tud lenni, jól elvagyunk általában.
Hány évesek vagytok? 12?
Amúgy viccet félretéve a volt legjobb barátnőm volt ilyen, és nem véletlenül van ott a VOLT szó. Megállás nélkül mindenben versenyzett velem, mindig féltékeny volt és irigy és folyamatosan hazudott, hogy ő jöjjön ki mindenből győztesnek. Egy idő után rohadt unalmas volt.
11 évig voltunk barátnők...
Szerintem óvakodj tőle, hiába sikeres, mert akkor is irigyel mindent, van ilyen ember, aki irigyeli azt is ha örülsz valami jelentéktelennek, es ő milliomos is lehet, akkor is irigy, hogy te találtál egy kavicsot es boldog vagy, mindenre.
Ezekkel nem szabad foglalkozni, akit a te örömöd elszomorít és a bánatod feldobja!
Volt egy olyan sztori is, ami nagyon bántott. (Nem is értem hogyan felejthettem ki a leírásból, pedig amikor elkezdtem kiírni a kérdést a fejemben volt..)
Szóval az történt kb 2 éve, hogy az akkora pasijával konkrétan kibeszéltek engem a hátam mögött, amit végül "barátnőm" elő is adott nekem. Elmesélte nekem, hogy a pasija szerint én nem vagyok valami szép, neki én nem tetszem (nem értettem ezt miért mondja, ki a fene akarna tetszeni az ő pasijának, meghát nem is érdekelt) meg hogy azt is megbeszélték, hogy nem is úgy nézek ki mint a képeimen. És mindezt úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne egy ilyen beszélgetés. Rohadtul nem értettem ezt az egészet, nem is emlékszem már mit reagáltam erre, csak az van meg hogy amikor hazafele sétáltam sírva hívtam fel a nővérem hogy ez szerinte miért történt. Amúgy egy kicsit túl érzékeny vagyok sajnos, de ezt a mai napig nem értem.
Konkrétan úgy nézett ki ez az egész mintha barátnőm azt élvezné ha én szarul érzem magam és ezért mindent meg is tesz. Most így végig gondolva utólag, tényleg elég gonosz tud lenni.
Azért, mert egy nárcisztikus, kisebbségi komplexusos hp.
Sztem mindenképpen szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert le fog húzni az életről.
Ő akkor boldog, ha neked rossz, mert kicsinyes.
Amúgy meg ezzel a pasija mit mondott dologgal ne törődj, mert egy fiú sem fogja megmondani a csajának, hogy bejön a barátnőd. Azt mondják, amit hallani akar a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!