Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért viselkedik így velem...

Miért viselkedik így velem egyik barátnőm?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottunk a párommal, ezért kissé a padlón vagyok, de őt ez nem érdekli. Amikor mondtam neki, hogy mi a bajom akkor kb ez volt a reakciója "jó, de hallod mi volt nálunk tegnap"

Miért csinálja ezt? Ha meg meg említem neki, hogy lehetne kicsit empatikusabb, akkor meg behisztizik, hogy hogy mondhatom azt, hogy be hisztizett. Mit tegyek vele? Nahyin zavaró, hogy mostanság egy kicsit se foglalkozik az érzéseimmel.

2022. nov. 1. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Mert te nem érdekled, csak úgy akar beszélgetni, ha ő a téma
2022. nov. 1. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:
1 de miért? A szakítás előtt kicsivel még nem ilyen volt. Akkor érdekelte, hogy mi van velem.
2022. nov. 1. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy egyoldalú barátság nem erdekled őt
2022. nov. 1. 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Nem lehet h összejött az exeddel?

Es zavarja amikor rola beszélsz..

2022. nov. 1. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak a szakításod nem érdekli. Lehet túl sokat beszéltél róla és már sok neki vagy nem akar vígasztalni és ilyenekkel foglalkozni, mert ez számára nem szórakoztató. Te ismered, neked kéne tudni. Mi csak tippelgetni tudunk.
2022. nov. 1. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
exedet cumizza
2022. nov. 1. 11:38
 7/7 A kérdező kommentje:

4 nem hiszem, nem igazán volt oda érte soha. Személyesen nem is ismerte.

5 1 hét alatt összesen 2 alkalommal hoztam volna szóba, hogy amúgy nem volt jó érzés.. Szerintem ez azért nem annyira sok, főleg azután, hogy én akkor is ott voltam neki, amikor majdnem egy hónapon keresztül sírt az exe után.

6 nem hiszem. Nem is ismerik egymást személyesen.

2022. nov. 1. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!