Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az egyik barátnőm kicsit...

Az egyik barátnőm kicsit furán viselkedik, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Rám mászik és tapogat, megfogja a cicim meg ijesmi kicsit ijesztő és nem tudom mitcsináljak mert én is lány vagyok
2014. nov. 8. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kérdd meg, hogy hagyja abba.
2014. nov. 8. 21:46
 2/12 A kérdező kommentje:
már meg kértem többször is de csak akkoris azt mondja h viccel és folytatja
2014. nov. 8. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Üss rá a kezére, és mondd meg neki, hogy te nem vagy leszbi, keressen mást a "poénjaihoz".
2014. nov. 8. 21:50
 4/12 A kérdező kommentje:
de azt mondja hogy nem az ráadásul van pasija
2014. nov. 8. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Légy erélyesebb, ne csak kérd, és mondd meg neki, hogy számodra ez egyáltalán nem poénos, ha nem veszi a lapot, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot.
2014. nov. 8. 21:59
 6/12 A kérdező kommentje:
sokszor próbáltam megmondani de az a baj h osztályytársak vagyunk mindig eggyütt van az óránk és valahogy úgy alakul h mindig együtt megyünk mindenhová szóval egész nap eggyütt vagyunk. Próbáltam neki mondani de mindenféléket csinál és nem hagyja abba
2014. nov. 8. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem szólj valaki felnőttnek, osztályfőnöknek, valakinek, hogy tegyen rendet, mert ez így nem normális dolog.
2014. nov. 8. 22:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok árulkodni de nagyon zavar a dolog és kinosan érzem magam ő meg mindig keresi a társaságom pedig van pasija
2014. nov. 8. 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez nem árulkodás, ő nem ért a szóból, neked pedig jogod van a normális élethez. Amíg nem állsz a sarkadra, addig zaklatni fog, és magára vessen, ha rosszul jön ki az ügyből, te már többször kérted, hogy hagyjon neked békét.
2014. nov. 8. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyet értek, szólj valakinek. Ha viszont tényleg nagyon nem akarsz, akkor másik megoldás lehet még, ha közlöd vele, hogy "jól van, meggyőztél" és mássz rá te. Ha tényleg csak viccből csinálta, akkor ezután kétszer is meggondolja, ha nem, az szívás... :D
2014. nov. 8. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!