Miért viselkedik így az egyik barátnőm? Nem esik túl jól.
Mostanában eléggé bunkón viselkedik több dologért "beszól" miért úgy csinálom stb. viszont valamikor meg nagyon kedvesen viselkedik még ölelget is (??) az i előfordult már hogy keresztülnézett rajtam vagy azt mondta ,hogy "Tűnjek el,ne piszkáljam!" Amikor ilyen inkább elkerülöm.
Nem bántottam meg semmivel és én nem is szoktam vele így viselkedni.
Van egy barátnőm akit ő ki nem állhat úgyhogy ha azzal a lánnyal vagyok még jobban elkerül.Lehet ez a baj?
Valami ötlet?
Te milyen nemű vagy?
Lehet, hogy szerelmes beléd és rosszul esik neki, hogy más lányokkal vagy, nem csak vele. Nálam legalább is ez volt és én is ilyesmiket produkáltam..
Kommunikáció...... -.-
Beszélj vele te zseni.
Köszönöm a válaszokat :) amikor ilyen hangulatváltozásai vannak akkor általában mással nem ilyen bunkó.
3# Lány vagyok úgyhogy azt szerintem kizárhatjuk ,hogy szerelmes belém.
4# Kedves válaszoló szoktam vele kommunikálni és meg is kérdeztem van e valami baj de azt mondta nem.Úgyhogy ne nézz azért hülyén viszont nem vagyok gondolatolvasó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!