Szerintetek normális, hogy a barátnőm párja így viselkedik velem?
Figyelt kérdés
X a barátnőm, Y pedig a párja. Nem régen ismertem meg Y-t, és nagyon távolságtartó velem.
Egy visszahúzódó lány vagyok, szelíden sminkelem magam, nem öltözöm merészen sem. Egyszóval eszembe se jutna, hogy bekavarjak X és Y közé. (Y-nak már volt olyan élménye, hogy X egyik barátnője be akart kavarni, úgymond kikezdett Y-al, de én nem olyan vagyok). Mégis köszönni is alig akar. Talán a flegma és a szótlan szavakkal tudnám jellemezni.
Facebook-on sem jelöltem be, mert azzal csak olajat öntenék a tűzre. Nem várom el, hogy himnuszokat zengjen, de legalább egy alap emberi illemet azért elvárnék. Mit tegyek, hogy ne higyje azt rólam, hogy rosszat akarnék? Vagy csak egyszerűen kerüljem a társaságát, ha csak lehet?
2021. aug. 5. 01:13
1/4 anonim válasza:
Ne érdekeljen. Lehet, hogy nem vagy neki szimpatikus, vagy egyszerűen alapból távolságtartó. Lehet, hogy majd idővel, ha megismer ez változni fog, de ha nem, akkor sem a te hibád.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk nem koszonni mar tahosag. Velem baratnom ferje akkor lett ilyen rideg, mikor utolag bebizonyosodott, ramkattant. Kompenzalt a flegmasaggal. Csak aztan egy obszcen telefonhivast megeresztett, mint kiderult, a valasuk elott.
3/4 anonim válasza:
Szerintem vele kell ezt megbeszélned. Nyitottan, asszertíven.
4/4 anonim válasza:
kerüld el az ilyen féltékenykedős, hisztis kisfiúkat, mindenkinek elég komplikált az élete túlkoros hatévesek nélkül is. attól, hogy együtt vagy valakivel, még lehetsz normális a párod nemének többi tagjával is, anélkül hogy el kéne kezdened rettegni a megcsalástól... (rengeteg barátom/barátnőm párjait is ismerem, bejelölöm facen és instán, és jól elbeszélgetünk ha összefutunk valahol, és csodálatos módon senki nem csak meg senkit, és senki nem kap tőle hisztirohamot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!