Miért viselkedik úgy, mintha egy féltékeny ex lenne?
A legjobb barátnőmmel (ő is-én is 23/L) majdnem mindent megosztok, de mivel párkapcsolatban élek lassan 4 éve, így nálam is természetes hogy vannak dolgok amiket megőrzünk a párommal magunknak.
A barátnőm most lesz egy éve együtt a barátjával, 2 elég rossz kapcsolat után, a jelenlegi párja nagyon boldoggá teszi. Mégis, mikor kikérem a barátnőm véleményét kicsit bensőségesebb dolgokról, vagy nagy ritkán elpanaszolom neki, hogy milyen aprócska dolgon kaptunk össze a párommal, ő egyből felcsattan és furán reagál, ellenséges a barátommal. Pedig kezdetektől fogva a legboldogabbá tesszük egymást, teljesen hétköznapi (házimunka, időbeosztás, kis féltékenység...) "vitákról" beszélek, semmi olyan nem történik ami miatt így kellene viselkednie...Mindenki más imád minket együtt, szülők, más barátok, többi rokon. Csak ő viselkedik furán és sulykolja belém a negatív gondolatokat az adott helyzetben.
Másfél évig nem beszéltünk annak idején pont emiatt, mert nem tudott örülni a boldogságomnak.
Mit kellene tennem, régóta barátok vagyunk és jól érzem magam vele, de azért jó lenne, ha nem méregetné a párom, minősítené a kapcsolatunkat. Mikor ez az összeveszés volt, én csúnyán hozzá is vágtam, hogy biztosan a gyermekkori mintáink különbözőségéből adódik a dolog (neki elváltak a szülei, nekem nem), persze ez nem volt szép, bár a mai napig így gondolom... Lassan már nem merek neki 'rólunk' mesélni semmit, mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!