Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire tartjàtok jónak egy...

Mennyire tartjàtok jónak egy baràtsàg megszakadàsa utàn a sablonos kapcsolattartàst?

Figyelt kérdés
Én személy szerint semennyire.Egyedul abban az esetben ha mind két fél részéről spontân maradt abba.Ha sérelem vetett véget a kapcsolatnak abban az esetben ez még sértő is.
nov. 27. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért ért véget az a barátság?
nov. 27. 22:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Konfliktus miatt
nov. 27. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha ez akkora konfliktus volt, hogy megszakadt miatta a barátság, akkor semmiféle kapcsolatot nem tartanék vele ezek után.
nov. 27. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok olyat elképzelni, hogy egy tényleges barátság csak úgy mindkét fél részéről SPONTÁN abbamarad. Ha meg sérelem volt, akkor ha nem tudták megbeszélni, nem fog akarni sablonos kapcsolattartást sem a megbántott fél. Ha viszont tisztázzák a dolgot, normálisan átbeszélik, ki mit érzett, miért úgy történt stb (+ bocsánat kérés ha nem csak félreértés volt) akkor helyreállhat a barátság. Persze azért nem mindegy, hogy mi történt, de ha valami eget rengető, akkor a sablonos pláne kizárva.
nov. 27. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Belefér: jobb, mint a semmi.
nov. 27. 23:16
 6/9 A kérdező kommentje:
4.jol irod sablonos kapcsolattartast nem akarna a sertett fel,aki en vagyok.a tisztazas jo lett volna...
tegnapelőtt 08:21
 7/9 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..

Ha ez ugyanaz a sztori, akkor sajnos nagyon úgy tűnik, hogy ő nem akar semmilyen kapcsolattartást, sablonost sem. Én hagynám.

tegnapelőtt 09:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez nem sz a sztori
tegnapelőtt 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Én már olyankor nem tartok kapcsolatot egyáltalán.
tegnapelőtt 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!