Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfi képes úgy barátkozni...

Férfi képes úgy barátkozni nőkkel, hogy az csak barátkozás maradjon?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, ilyen szemszögből írtam most ki a kérdést.

Nem muszáj elolvasni a blablát, lehet anélkül is válaszolni, érzéseket/tapasztalatokat megosztani.

_______

Mostanában sok nagyon szimpatikus lánnyal találkoztam, akik felkeltették az érdeklődésemet valamivel. A kedvességükkel, valami közös témával, valamit megláttam a személyiségükben, tényleg csak ilyen kíváncsiság alakult ki bennem feléjük, amit így azt gondoltam, hogy teljesen el lehet különíteni attól, hogy ők nők.

De nem ezt tapasztalom, és teljesen úgy érzem, hogy a válasz a fenti kérdésre az, hogy: nem!!

Pedig nagyon jó lenne, mert így látom bennük, mint ember, hogy milyen értékes tulajdonságokat rejtenek ők, hogy mennyire jó lenne közösen megélni pillanatokat ilyen szimpatikus emberekkel, tágítani a világnézeteket, élményeket megosztani, bármi, és csak reménykedem, hogy valami hasonlót én is nyújthatok és jelenthetek számukra.

De mi ez a helyzet? Miért érzem/gondolom azt, hogy ez nem lehet csak ennyi? Miért kell vonzalom oda, ahol annak nincs értelme, nincs helye, tudatos részem szerint nincs benne logika, nincs rá szükségem? Főleg ha van párom, akit szeretek, akivel szintén van más-más témákban nagyon jó közös dolgaink, kimozdulunk, csinálunk mindent, tervezünk, élünk.

Nem is tudom mit kell éreznem. Csalódottságot mindenképp, mert (lehet hülyeség, de) veszteségként élem meg ezeket a helyzeteket. Hiszen sok befektetett energia találni egy szimpatikus embert, akit többre tartasz pár bájcsevejnél.

nov. 22. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem attól függ.

Egy Homoszexuális férfi aki nem akar a nőtől semmit az tud vele csak barát lenni.

De a másik esetben ha heteró vagy biszex akkor nem. Nekem az a tapasztalatom (saját is )hogy azok a pasik akiknek van csaj barátja ő barát zónába került de nem annak indult a dolog.

nov. 23. 08:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg az a tapasztalat, hogy d.gni vagyunk itt, semmi más dimenzió nem létezik?

Ez szomorú.

Ha rendben van két ember szexualitása, nem kéne, hogy a barátság probléma legyen.

nov. 23. 10:40
 13/15 anonim ***** válasza:

12! Engem is végtelenül elszomorít, amit itt írnak sokan. 😟

Ijesztő, hogy kiderül, hogy tényleg ilyen sokan elhiszik ezt a "nincbarátságférfiésnő" között dolgot....

nov. 23. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Sőt, inkább csak így tudok barátkozni, mert sem a más férfiakkal barátkozás, sem a nőkkel való párkapcsolati célú ismerkedés nem az erősségem.

nov. 23. 22:30
 15/15 mikeXxX ***** válasza:
Jókat nevetek pár válaszon ezek szerint én vagyok a kakukktojás! KB 8 nővel beszélek napi szinten ( Ennél sokkal többet ismerek) kívétel nélkül egyiktől sem akarok semmit sem hozzáteszem a legtöbb szép és vonzó nő a legtöbb kapcsolatban van és a legtöbb párját is ismerem szerintem akár szex akár többre hajt valaki ahhoz két ember kell eleve nekem ez az összejárunk kefélni sosem jött be lehet ezért sem látok bennük potenciális nőt számomra meg emberileg is különbözünk egymástól nem mindenki farok agyú ahogy sok nő vagy férfi gondolja meg ne mindenki magából induljon ki . 45f
nov. 26. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!