INTP személyiséghez milyen mbti személyiség típus illik,mint barát vagy éppenséggel élettárs? :D
Jómagam INTP személyiség típus vagyok....igaz,tinédzser vagyok,így elvileg lehetséges,hogy változni fog a személyiségem....bla..bla...bla
Térjünk a lényegre....számtalan videót láttam,leginkább tiktok-on.....(sajnos regisztráltam)
milyen jó viszonyban vannak az INTP-k meg az INTJ-k....
Viszont,sok ellentmondást látok,hogy húúúúú de rossz kettőjük kapcsolata....
Sajnos az ilyenfajta személyiséggel rendelkező emberek,mint szerény személyem,ritka....
pedig annyira bele mélyednék egy intenzív komoly beszélgetésbe egy
tanult emberrel,aki nem sík hülye....
Bocsássatok meg...
Szóval remélem értitek,be is fejezném mert a végén egy komplett regényt kaparok le nektek...:D
Legyen szép napotok,estétek vagy esetleg reggeletek ^^ !
Nap süssön rátok \(^_^)/
A Myers-Briggs személyiségmodell egy tudományosan megalapozatlan, rossz modell. Az emberek gyakran más eredményeket kapnak újra kitöltve, ami gyenge megbízhatóságot mutat. Carl Jung elméleteire épül, amelyeket soha nem igazoltak tudományosan.
Nem jobb a horoszkópnál.
Ha valami olyan érdekel, ami tényleg megalapozott:
Bocsi kérdező de ez így kb annyira hasznos mint egy horoszkóp. (Azárt elképzelem ahogy beszélgetés közepén kitöltetsz egy személyiség tesztet majd ha nem szimpatikus akkor elsétálsz.)
Ahelyett hogy mindenféle személyiségtesztekkel foglalkoznál, mi lenne ha amm beszélgetnél másokkal vagy épp elmennél randizni?
,,Sajnos az ilyenfajta személyiséggel rendelkező emberek,mint szerény személyem,ritka..." Nem akarok gonosz lenni, de amikor ilyet mond valaki nem irónikusan akkor egyből megvan hogy hol a gond és 5 lépés távolságot tartanék tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!