Van egy jó barátom, de mostanában semmi üzenetre nem
reagál, engedjem el?
Figyelt kérdés
Középiskolában ismertem meg lettünk barátok, később iskola után találkozgattunk néha néha, még elmentem a házához is meg minden. De ez egy jó ideje félbe maradt. Akkor még írt az üzeneteimre de ma már semmire. Lassan több hónapa, hogy nem reagál bármit írok neki és ne gondolátok azt, hogy nem hagyom békén, vagy hogy 20 üzentet írok neki egymás után, nem. Egy nap van, hogy csak egy valamit írok ami velem történt és érdekes volt. Van, hogy képet küldök valamiről. De csak látta és ennyi, néha úgy érzem, hogy hagynom kéne őt, mert látható hogy nem keresi a társaságom. Egyszer megkérdetem találkozzunk e valamikor és mondta jó ötlet de időpontot nem mondott és azóta is igazán csak várom, de sejtettem, hogy nem kíváncsi rám. :(...Nem értem miért mondta, hogy jó ötlet ha eleve nem akar akkor mondja azt és legalább már nem "zaklatnám" úgy mond. Nem értem mi történhetett, miért ignorál ennyire. Sok idő nem telt el azóta. Nem mondtam neki olyat amire haragudna. Vannak más barátaim is akik érdekes módon bármire amit írok nekik válaszolnak rá még ha nem is egyből. Erre itt van ez a "barátnő". Ti próbálkoznátok még megmenteni a kapcsolatot vagy hagyjam őt?
Ugyan így vagyok én is, csak nálunk már 6 év eltelt azóta, de mostanra sajnos már mindenkivel átmentem ezen a folyamaton, és egy volt osztálytársam nem maradt akivel rendszeresen beszélnék. Szülinapra, karácsonra írunk egymásnak, de ennyi, teljesen eltávolodtunk egymástól. 🙁
nov. 3. 18:07
2/9 anonim válasza:
Meg se próbáltad telefonon felhívni?
Gyanús, hogy sok vagy neki, nem is akar veled barátkozni.
nov. 3. 18:14
3/9 A kérdező kommentje:
2. Próbáltam de nem vette fel :/
nov. 3. 18:16
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy egyoldalú volt ez a barátság.
nov. 3. 18:23
5/9 anonim válasza:
"Van egy jó barátom"
Nincs is.
nov. 3. 18:41
6/9 anonim válasza:
Igaz, hogy ez ghostingolas, de ha nem ertem felre, amit irsz, tobb honapja irsz es irsz es irsz, ugy, hogy mar regen kiszallt a kommunikacio osszes formajabol? Ez is zaklatas, csak nem szolt, hogy nem akar semmit.
Hacsak nem sulyos depresszioban szenved pont.
nov. 3. 19:30
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy kettőtök közül mindig is neked volt fontosabb ez a "barátság". Vagy tényleges barátság volt, de idővel elhidegült, valamilyen oknál fogva.
Én ezekután hagynám őt. Sőt... (nem rosszból) én már a 3. válaszolatlan üzenet után hagytam volna.
nov. 3. 19:54
8/9 anonim válasza:
Hát ez ilyen. Tipik sulis "barátság" millió meg egy ilyen van. Amint vége a sulinak, senki nem foglalkozik többé a másikkal.
nov. 4. 08:17
9/9 anonim válasza:
" De csak látta és ennyi,"
Akkor nagy ívben tojik rád. Máshol aktív? Látod mondjuk, hogy egy csoportba ír?
De ha látta, és nem reagál rá semmit se, kérdésekre se, akkor elgondolkodhatsz azon, hogy ennyi volt. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!