Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mostanában mik a használt...

Mostanában mik a használt szlengek???

Figyelt kérdés

aug. 23. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

simp

resting bitch face

XD

LOL

Ilyenek.

aug. 23. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Crushom, az kom', csak a szoki, nem adja ki, szkippelem, sz*rok bele.
aug. 23. 22:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
side eye
aug. 23. 22:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Side hoe
aug. 24. 00:35
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Rizz, slay, no cap, based, ahh
aug. 24. 06:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
W, fr, skibidi.
aug. 24. 07:30
 7/12 A kérdező kommentje:
És ezek mit jelentenek??????
aug. 24. 11:18
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Melyik?????????
aug. 24. 11:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Amiket fent írtatok??
aug. 24. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

Sigma

Skibidi

Crush

Rizz

Gyatt

Cap

Red Flag

Green flag

A Sigma-t arra az emberre használják aki úgy önmagára koncentrál és nem érdekli a többi ember véleménye. Ha jól tudom de ebben nem vagyok biztos.

A skibidinek igazából nincs konkrét jelentése, igazából annyi hogy van egy wc amiből kiugrik egy fej és énekli hogy "skibidi dom dom yes yes" és ennek a wcnek az a neve hogy skibidi.

Crush – a crush az az ember aki neked bejön, tetszik. Tehát például ha azt mondom hogy nekem Júlia a crushom akkor magyarul az azt jelenti hogy Júlia a kiszemeltem.

Rizz – csajozos duma, szöveg. Ha azt mondom hogy Petinek jó a rizze az azt jelenti hogy Petinek jó a csajozos dumája.

Gyatt – akkor szokták mondani ha valakinek formás a segge.

Cap – ezt akkor mondják ha valaki hazudik.

Red Flag – kizáró ok. Például ha azt mondom hogy nekem egy red flag egy lányban ha tanyán lakik akkor az azt jelenti hogy nem jönnek össze egy olyan lánnyal aki tanyán lakik hiába nézz ki jól.

Green flag – az utóbbi kifejezés ellentéte. Például nekem green flag ha egy lány rock zenéket hallgat, akkor az azt jelenti hogy nekem + pont ha egy lány rock zenét hallgat.

aug. 24. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!