Mi lehet ez a trend mostanában?
Legelőször a buszon láttam fiatal fiúk körében, hogy egy kis fém dobozkát vesznek elő és olyan mintha mentolos cukorka lenne benne. Nem is figyeltem volna fel rá, ha nem úgy beszélnek róla, mint valami nehezen beszerezhető dologról. A pláne az egészben, hogy egy másik srác, aki nem velük volt, egyszer csak leszólította őket és elkért ebből a cukorból, majd a hátsó fogínyéhez ragasztotta. Fura volt az egész szituáció, mert egy mentolos cukorért egy idegent csak nem szólítok le.. Egyébként olyan 15-16 körül lehettek.
Tudjátok esetleg, hogy mi lehet ez a cucc? Csak valami gyerek hülyeség vagy komolyabb?
Durva lenne ilyen korban, de szerintem nem ez a kristályos meth volt.
Még plusz infó amit kihagytam, hogy valami Nüsz-t emlegettek. Lehet így hívják, de nem találtam erről infót a neten vagy lehet félre hallottam.
Snüssz. Sajnos már általános iskolában is használják a gyerekek.
"Porózus, dohánykeverékkel teli tasak, amelyet a felhasználók a felső ajkuk alá tesznek, ahol a nyál felszabadítja a nikotint, amely a fogíny vékony bőrén keresztül felszívódik a véráramba. A hatás erős, azonnali és füstmentes."
Itthon elvileg nem lehet benne dohány, hanem szintetikus módon adják hozzá a nikotint. A hatás gondolom így hasonló.
Egy ismerősöm használta.
Nagyon gázosak voltak a fogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!