Mi a trend mostanában a homlokzati festésnél? Színre vagyok kiváncsi. Minimál stílus (fehér-szürke-fekete) vagy esetleg mediterrán visszajön?
Hát ez így jó nagy blődség, már bocsánat.
A divat múlandó dolog. Csak van saját ízlésvilágod, nemde? Miért nem fested olyanra, ami tetszik?
Szerintem ez településfüggő.
Amit le tudok neked csatornázni a morfogenetikus mezőből, az a portugál, hogy az ablak és ajtó körül is van egy más színű csík.:)
És az ablakkeret+ spaletta, ajtó meg egy harmadik, vidám szín.
Nekem az elég menőnek tűnik.
Szóval mediterrán-féleség, ja.:)
Érdekes, épp Magyarországon találtam, nem Portugáliában, amit mutatni akarok.:)
2. vagyok.
Persze saját ízlés szerint a színeket.
Egyetértek az 1-essel.
Ha nincsen saját ízlésed, akkor majmoljad a másokét.
Ami most nagyon megy az a fehér-antracit kombó, illetve a fehér-szürke minden mennyiségben.
Emellett a barna világos árnyalatai.
Érdemes azért mondjuk a tetődet is figyelembe venni, mert egy tűzpiros lemeztető mellett, egy feher-sötétszürke kombo nagyon idiotan fest.
A divat csak akkor lehet szempont, ha új az ház, bár akkor is érdemesebb inkább az utcakepet figyelembe venni. Csinálunk rendszeresen ilyeneket.. a narancssárgától a sötétzöldig kérnek mindent
10 éve meditárrán (barnás nem tudom milyen színű) a házunk és még minimum 10 évig lesz is. Szerintem teljesen vállalható, szép, modern ház jellegű, pláne hogy passzol a háztetővel.
Engem a hideg lever a fehér-szürkétől, pláne hagyományos vörös tetővel...
A szüleimé is tejeskávé szerűség kb. 10 éve, szintén teljesen megfelel a mai szemnek.
Szerintem annyi a titka, hogy ne egy szemb*szó tucat színt vàlassz, hanem valamit, ami nem vonzza különösebben a tekintet és akkor az 20 év múlva is tök oké lesz.
8: Akkor szerintem a semleges. Törtfehér, hófehér, vajszín, mogyorószín, ilyenek.
Mindenképp valami világos, mert sötétet világosra változtatni nem lehet kaparás, égetés nélkül, világosat meg mindig újra lehet festeni, amíg nem 90 éves a festés, amikor már válik le.
Semmiképp nem kék, piros, lila, rózsaszín, erős sárga...:)
Főleg ha nagyobb település, ahol a vevő esélyes, hogy bárhonnan jön, nagyvárosból, Budapestről, külföldről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!