Melyik ház stílus szebb a mediterrán vagy a modern hightech?
Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 06:39
1/12 anonim válasza:
Mediterrán vagy magyiterrán?
Az utóbbitól még a kádár stílus is jobb.
Amúgy nincs olyan hogy szebb, ami neked tetszik, olyat válassz.
2/12 anonim válasza:
Magyiterran ezt most hallom először de nagyon kifejező :D
Egyébként nekem mindkettő tetszik, de én magam a skandináv típusú épületeket és otthonokat kedvelem.
3/12 anonim válasza:
Teljesen egyéni, kinek mi tetszik. Nekem pl. egyik sem.
4/12 anonim válasza:
Szerintem a kettő annyira különböző, hogy nem releváns a kérdésed. Nem lesz olyan ember, akinek mindkettő bejön szerintem, mert annyira más. Nekem pl egyik sem.
5/12 anonim válasza:
A fene se nézegeti a házát, hogy hogyan néz ki (én biztosan nem), tőlem kinézhet raktárépületnek is, az számít belül mi van.
6/12 anonim válasza:
Miért ne tetszhetne mindkettő? Nem az a kérdés, hogy melyikben élnél te magad... mindkét stílusban nagyon sok szépség van és a maguk módján nagyon ízléses, otthonos érzetű otthonokat lehet berendezni.
7/12 anonim válasza:
Hát, ahogy nézegetem a Nagyratörő tervek c. műsorban ezeket a hightech kocka, lelketlen, színtelen, rozsdával díszített épületeket, nekem a legutolsó, ami eszembe jut róluk, az az otthonosság.
A mediterrán pedig nálam pont az ellentéte ennek, azért sok.
8/12 anonim válasza:
Mediterrán,sok növénnyel a kertben,erkélyen.
9/12 anonim válasza:
Egy valamit tudok biztosan, a modern hightech semmiképp.
Aztán innentől kezdve bármi lehet, ami valamiért megfog.
10/12 anonim válasza:
Mókás lennék egy modern hightechben a XVIII-XIX sz-i antik bútoraimmal!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!