Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kiközösítenek. Mit tegyek?...

Kiközösítenek. Mit tegyek? Hogyan beszélhetnék erről velük? 16l

Figyelt kérdés

Tavaly kerültem gimibe és szép lassan összekovácsolódott egy kis baráti társaságom. Nekünk alapból ilyen kicsit szurkálódós a stílusunk de nem rossz szándékkal. Viszont ez a szurkálódás elkezdett egy kicsit túlzó irányba menni. Elkezdett oda jutni a dolog hogy engem illetnek ilyen megjegyzésekkel hogy a (nevem)-t utáljuk mert az vicces, nevem egy csicska, és amin nagyon kiakadtam ahogy a barátomrol és rolam beszélnek. Ha vhonnan kések, akkor az biztos azért van szerintük, mert éjfélig dugtunk a barátommal, amikor még le se feküdtünk egymással hisz ez egy friss kapcsolat. A másik meg az hogy mindenem a tánc és meghívtam őket az előadásomra mert benne vagyok a diótörőben és szél elegánsan azt mondták leszarjuk. Volt olyan is amikor késésben voltam, nem volt kajám, és beküldtem az egyiküket a boltba nyilván írtam hogy azon ne múljon vissza adom kp-ban és így mondta hogy most nem tudja mert gyűjti a pénzt. Erre azt mondtam a kp is pénz és fel is lehet tölteni a kártyára. Mérges voltam mert nem ment be a boltba hiába adtam volna vissza neki,és mondtam hogy alacsony a cukrom mindjárt elájulok, és késésben vagyok és csak azért se volt képes bemenni a boltba. Amikor eggyütt sétálunk mindig rohannak, le se szarják hogy én ott vagyok mögöttük. Jelenleg írunk egy könyvet és csak én dolgozom vele (amivel nem lenne bajom, imádok írni) viszont a véleményüket kis se fejezik, hiába írok emiatt, a csoportunkba. Ha más miatt írok akkor se válaszol senki. Ha kettesben vagyok velük, nem ilyen erős ez akiközösítés,csak ha az egész csapat eggyütt van.

Őszintén anyámmal már beszéltem erről és azt mondta hogy nem tudja mi lenne a jó. Szerinte beszélni kéne velük és mivel ez a kiközösítés azóta erősebb mióta barátom van, így szerinte féltékenyek is lehetnek. Nem tudom hogy kéne velük beszélni. Hogy lehetne a témát megközelíteni. Hogy lenne a jobb? Egy nap leülni velük személyesen? Üzenetben? Vagy a következő beszólásnál?

nov. 1. 20:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Jószándékú szurkálódás nincs.

Az érzelmi analfabéták mondják ezt.

Szerencsére van időd dolgozni magadon, hogy egészséges felnőtt legyél.

Ezek sosem voltak a barátaid, szakítsd meg a kapcsolatot, ha kell iskolaváltás.

nov. 1. 20:54
 2/20 anonim ***** válasza:

Ha nem bántanak téged, akkor hagyd így a dolgot, ne csináld a felesleges balhét, mert akkor szívod meg igazán.

2 év múlva végzel, többet nem látod őket.

Majd az egyetemen meg talán lesznek haverjaid.

nov. 1. 21:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: nem illessz abba a tátsaságba. Szerintem keress igazi barátokat.
nov. 1. 21:06
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Jöjjön meg az eszed.
 5/20 anonim ***** válasza:
35%

"Jószándékú szurkálódás nincs.

Az érzelmi analfabéták mondják ezt."

Pedig elég gyakori. Persze túlzás jószándékúnak mondani:D, de a fiatalok ezt nem bántásból csinálják. Mondom ezt úgy, hogy én sem szeretem az ilyesfajta szurkálódást.

Kérdező, nekem úgy jött le az írásodból, hogy ők nem is valójában a barátaid. Persze lehet ti azt hiszitek hogy ez barátság, de ez nem, nem az. Fontos még, hogy csak téged szurkálnak, vagy egymással is ilyen kedvesek? Illetve még próbáltál már visszaszólni?

6/20 A kérdező kommentje:
Inkább az hogy amúgy vannak tök jó pillanataink amikor eggyütt röhögünk meg jól érezzük magubkat. Gondolom én a szurkálódásuk nem rossz szándékú sak azt hiszik hogy ettől lesznek viccesek. Amikor nem megy át ilyen nagyon kellemetlen kiközösítésbe.
nov. 1. 21:21
 7/20 A kérdező kommentje:
3 de ide illek a legjobban az osztály nagy része nem rajong értem és vannak olyan gyerekek a nepszerűekből is akik nyitnak felém de megriaszt hogy olyanokkal barátkoznak akik nyíltan utálnak.
nov. 1. 21:26
 8/20 anonim ***** válasza:
24%

tipikus csaj barátság

amúgy gimisként már illene tudni, hogy az együtt szót egy gy-vel írjuk

nov. 1. 22:17
 9/20 A kérdező kommentje:
8 megfogtad a lényeget köszi
nov. 1. 22:20
 10/20 anonim ***** válasza:
83%
#9 kinek mi a lényeg. ha téged nem érdekel, hogy kiközösítenek, meg lenéznek a "legjobb" barátaid, mert szerinted te közéjük való vagy, akkor milyen tanácsot adjunk??
nov. 1. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!