Ilyesmi tényleg ok a kiközösítésre?
Öszehaverkodtam egy sráccal a melóhelyen, kiderült, hogy 1 helyen lakunk és mivel gyakran ugyanakkor végzünk sokszor hazavitt, mert nekem nincsen kocsim.
Mesélt a válásáról, gyermekelhelyezési peréréről és mindig tisztetét fejezte ki hogy én is apa vagyok és hogy én megertem amit mond.
Barátok lettünk.
Aztán az egyik heccelő a melóhelyen szóba hozta a politikát és ő meg a kerdesben szereplő srác ilyenkor vérre menő oltásokkal bombázzák egymást mivel a srác szélsőséges szinten ellenzéki, a kekeckedő meg fideszes.
Általában az ilyen csörtéiken mindenki nevet, majd a vége mindig az hogy a tömeg lehurrogja a fideszest.
Viszont múlt heten felkapta a vizet a kekeckedő hogy én ne röhögjek mert én is fideszes vagyok.
Erre megfagyott a levegő mindenki kerdően nezett rám és bevallottam hogy igen én a fideszre szavaztam. Miert?
Mikor szétszéled a tarsaság ilyeneket szóltak oda nekem hogy hazaáruló...
A "barátom" meg masnap elkezdett egy ilyen fura jatszmát.
Pl nezted tavaly a fidesz programját?
Én meg mondtam hogy igen.
Erre-12 éve nincsen programja bazmeg, a faszér hazudsz?
Azóta eltelt 3 hét és gyakorlatolig ott tartunk hogy senki szóba se áll velem a munkaelyen, pedig 6 éve itt dolgozom.
Kiközösítettek.
Megjelenek és befejezik a beszélgetést és szetszélednek. Nagyon rossz érzés.
Ma odamentem a srachoz hogy most mi a fene van ez miert olyan nagy dolog?
Erre-szavazni felelősség. Aki pedig a Magyar nép elnyomására kirablására szavaz az hazaáruló. Aki pedig ezt nyíltan felvállalja az a felelősseget is vállaja ezért. Tettek következmények...barátom. aztán otthagyot.
Igaza van, helyesen teszi.
Máshogy sajna nem lehet elérni, hogy az emberek felébredjenek.
Mindig mondom, hogy munkahelyen nincs barátság... Na ezért.
#3 és te az ellenzékben? Az szerinted mit csinált amikor hatalmon volt? Pont ugyanazt mint a Fidesz. Szóval édesmindegy kire szavaztok, ugyanaz lesz, csak más zsebe lesz kitömve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!