Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyesmi tényleg ok a kiközösít...

Ilyesmi tényleg ok a kiközösítésre?

Figyelt kérdés

Öszehaverkodtam egy sráccal a melóhelyen, kiderült, hogy 1 helyen lakunk és mivel gyakran ugyanakkor végzünk sokszor hazavitt, mert nekem nincsen kocsim.

Mesélt a válásáról, gyermekelhelyezési peréréről és mindig tisztetét fejezte ki hogy én is apa vagyok és hogy én megertem amit mond.

Barátok lettünk.

Aztán az egyik heccelő a melóhelyen szóba hozta a politikát és ő meg a kerdesben szereplő srác ilyenkor vérre menő oltásokkal bombázzák egymást mivel a srác szélsőséges szinten ellenzéki, a kekeckedő meg fideszes.

Általában az ilyen csörtéiken mindenki nevet, majd a vége mindig az hogy a tömeg lehurrogja a fideszest.

Viszont múlt heten felkapta a vizet a kekeckedő hogy én ne röhögjek mert én is fideszes vagyok.

Erre megfagyott a levegő mindenki kerdően nezett rám és bevallottam hogy igen én a fideszre szavaztam. Miert?

Mikor szétszéled a tarsaság ilyeneket szóltak oda nekem hogy hazaáruló...

A "barátom" meg masnap elkezdett egy ilyen fura jatszmát.

Pl nezted tavaly a fidesz programját?

Én meg mondtam hogy igen.

Erre-12 éve nincsen programja bazmeg, a faszér hazudsz?

Azóta eltelt 3 hét és gyakorlatolig ott tartunk hogy senki szóba se áll velem a munkaelyen, pedig 6 éve itt dolgozom.

Kiközösítettek.

Megjelenek és befejezik a beszélgetést és szetszélednek. Nagyon rossz érzés.

Ma odamentem a srachoz hogy most mi a fene van ez miert olyan nagy dolog?

Erre-szavazni felelősség. Aki pedig a Magyar nép elnyomására kirablására szavaz az hazaáruló. Aki pedig ezt nyíltan felvállalja az a felelősseget is vállaja ezért. Tettek következmények...barátom. aztán otthagyot.

2023. márc. 26. 14:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

Igaza van, helyesen teszi.

Máshogy sajna nem lehet elérni, hogy az emberek felébredjenek.

2023. márc. 26. 14:13
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Én is ezt csináltam volna a helyükben
2023. márc. 26. 14:18
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Engem az érdekel, hogy mit látsz a fideszben az elmúlt 12 évet megnézve? Nem kötekedni jöttem, tényleg érdekel.
2023. márc. 26. 14:43
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg azt, amit hazudnak neki. Itt senki sem rossz aki fideszes, csak könnyedén befolyásolható.
2023. márc. 26. 14:45
 5/15 anonim ***** válasza:
18%

Mindig mondom, hogy munkahelyen nincs barátság... Na ezért.

#3 és te az ellenzékben? Az szerinted mit csinált amikor hatalmon volt? Pont ugyanazt mint a Fidesz. Szóval édesmindegy kire szavaztok, ugyanaz lesz, csak más zsebe lesz kitömve.

2023. márc. 26. 14:47
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Én nem a politikai részét akarom minősíteni, az viszont elég gáz, hogy tele pofával röhögsz azon, amit te is támogatsz.
2023. márc. 26. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Ok. Sajnállak emberileg, és azt is, hogy az éket verés ilyen jól működik a tásadalomban. Ez az egyetlen "programjuk", a hergelés. Persze az ellenzékiek is lehetnének érzelmileg intelligensek, de valóban fel kellene ébredni. Csak te tudsz. Más nem tud helyetted.
2023. márc. 26. 14:53
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Igen, az. Kétszínű voltál, most szépen iszod a levét.
2023. márc. 26. 17:56
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Jól tették. Minek szavaztál orbánra?
2023. ápr. 2. 17:22
 10/15 anonim ***** válasza:
41%
Hát, ez primkóság szerintem emiatt kiközösíteni.
2023. ápr. 2. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!