Más is megfigyelte, hogy az emberek nem térnek ki az utjából a járdán?
Jelenleg Angliában élek és valami borzalmasan közlekednek az emberek a járdán, nem vesznek tudomást senki másról, nem mozdulnak egy centit sem oldal irányba, hogy utat engedjenek.
Sokan panaszkodnak még más fórumokon is, hogy ez mennyire rossz itt Angliában.
Más mit tapasztal?
Ez mindenhol jelen van főleg Pesten. De az enyémből is kitérnek, valószínűleg látszik az arcomon, hogyha nem mész arrébb fellöklek.
Pesten volt olyan nap, hogy már elegem volt a tömegből, az Aréna tescoban betelt a pohár, nagy darab pasi jön velem szembe (hozzáképest kicsi törékenynek számítottam, pedig nem vagyok az) láttam, hogy nem akaródzik neki helyet adni, úgy belehúztam a kosaram az övébe, hogy kidőlt az övé (a kicsi kél húzós) meg is lepődött, de akkor már tényleg elegem volt mindenkiből.
Igen, nagyon gyakori jelenség ez. Kb. olyan, mintha láthatatlan lenne a másik.
Én mozgássérült vagyok, tudom, hogy nem fog úgysem teret adni (szinte) senki, akkor inkább már messziről kerülök.
Itt is ez van. Milyen barom nevelte ezeket??
Jönnek szembe bááá, néznek mit a birka és simán átgyalogolna rajtam. Most már nem szoktam direkt arrébb menni, ha látom, hogy kitérési képtelen barom jön felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!