Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is megfigyelte, hogy az...

Más is megfigyelte, hogy az emberek nem térnek ki az utjából a járdán?

Figyelt kérdés

Jelenleg Angliában élek és valami borzalmasan közlekednek az emberek a járdán, nem vesznek tudomást senki másról, nem mozdulnak egy centit sem oldal irányba, hogy utat engedjenek.

Sokan panaszkodnak még más fórumokon is, hogy ez mennyire rossz itt Angliában.

[link]

Más mit tapasztal?

tegnap 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt Magyarországon is ezt tapasztaltam. Volt, hogy egy kapun szerettem volna átmenni, és a pár megvárta, hogy odaérek eléjük, de még akkor se mentek arrébb. Nekem kellett szólni.
tegnap 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de a táskám tartalma okozhat nekik meglepetést.
tegnap 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a Deák téri metrón szocializálódtam. Ajánlom mindenkinek. Aki nem megy arrébb azt levállalom. Ha annyira bamba, akkor meg megállok előtte és állunk egymással szembe míg rá nem jön hogy rossz helyen sétálgat. Majd megtanulja, hogy ne az út közepén ténferegjen.
tegnap 11:58
 4/10 anonim válasza:
100%
Az enyémből kitérnek.
tegnap 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Idehaza is ezt csinálják.
tegnap 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenhol jelen van főleg Pesten. De az enyémből is kitérnek, valószínűleg látszik az arcomon, hogyha nem mész arrébb fellöklek.

Pesten volt olyan nap, hogy már elegem volt a tömegből, az Aréna tescoban betelt a pohár, nagy darab pasi jön velem szembe (hozzáképest kicsi törékenynek számítottam, pedig nem vagyok az) láttam, hogy nem akaródzik neki helyet adni, úgy belehúztam a kosaram az övébe, hogy kidőlt az övé (a kicsi kél húzós) meg is lepődött, de akkor már tényleg elegem volt mindenkiből.

tegnap 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne vacakolj, menj beléjük izomból, aztán mintha mi se történt volna, vonulj tovább.
tegnap 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt is gyakori. Nem egyszer előfordult, hogy cipekedtem, és a járdán bőven lett volna hely, de az Istennek se akaródzott odébb mennie, még nekem kellett félreállnom. Sőt, egy pasasnak egyszer szólnom kellett, hogy ugyan engedjen már tovább mennem. Lecövekelt az út közepén, mikor látta, hogy mennék, szerintem direkt szórakozott.
tegnap 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon gyakori jelenség ez. Kb. olyan, mintha láthatatlan lenne a másik.

Én mozgássérült vagyok, tudom, hogy nem fog úgysem teret adni (szinte) senki, akkor inkább már messziről kerülök.

tegnap 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:
48%

Itt is ez van. Milyen barom nevelte ezeket??

Jönnek szembe bááá, néznek mit a birka és simán átgyalogolna rajtam. Most már nem szoktam direkt arrébb menni, ha látom, hogy kitérési képtelen barom jön felém.

tegnap 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!