Csúnyább emberek, megfigyeltétek, hogy ahhoz, hogy barátkozzanak veletek extra kedvesnek kell lennetek?
Tehát nem lehettek flegmák vagy bunkók mint a jobb megjelenésű emberek, és nem is lehettek túlságosan lazák meg túl magabiztosak mert akkor mérges tekinteteket vontok magatokra esetleg gúnyos mosolyokat.
Csak tudni szeretném, hogy más is ezt tapasztalta-e az életében vagy ez az egész csak az én fejemben levő paranoia.
Paranoia.
Mondjuk engem pont nem izgatnak sem a mérges tekintetek, sem a gúnyos mosolyok.
Meg más emberek megjelenése sem.
Az emberek szokták érezni, hogy elviselem/kedvelem/vagy ki nem állhatom őket.
Én is tapasztaltam ilyet.
Sőt ennél cifrábbat is.
De úgy gondolom, hogy ez nem engem, hanem a másik felet minősíti.
5
Igen. Többségük kivagyi gusztustalan ember. Morálisan nullák. É
6
Olykor nehéz elviselni, főleg ha van igazságérzete az embernek és nem mindegy nekiy
Az ellenkező nemnél figyeltem csak meg.
A saját nememmel jól kijövök és könnyen barátkozok, de az ellenkező nemű még csak a szemembe sem hajlandó nézni. Ha van még velem valaki, akkor csak a másik személlyel beszél, engem pedig annyira kizár a beszélgetésből, amennyire csak tud.
Ezt nem egyszeri eset alapján mondom, ez volt gimiben, egyetemen, és munkahelyeken is.🙂
9
Ja ez alap. Én is megfigyeltem a lányoknál, hogy nem néznek rám és mindenkivel csak velem nem beszélgetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!