Akik ilyen extra bio-vega-öko emberek miért tartják méregnek a gyógyszert, de ha fájdalmuk van akkor meg szinte eszik?
Miért lenne méreg a gyógyszer? A wikipedia szerint azt tekinthetjük méregnek ami károsodást, halált okoz, de egy megfelelő időben beszedett fájdalomcsillapó miért lenne már méreg?
Jó én is ismerek olyat aki marékszámra eszi, azt nem helyeslem. De az illető műtét után szedte amit orvos írt fel és még ígyis méregnek nevezte. Akkor miért szedi ha annyira ellene van? :-D
Nem tudom, szerintem érdemes lenne attól az influenszertől megkérdezni, hogy ő pont miért szedett be egy levél fájdalomcsillapítót, ha a gyógyszert méregnek találja.
Én speciel nem igazán tartom jó ötletnek a gyógyszerek agyatlan zabálását, így igyekszem egészséges maradni, de ha egészségügyi helyzetem megkívánja, akkor beveszem, bio-vega-öko emberként is.
Édesanyám is sajnos ilyen. Levan ordítva a fejem ha havi 1szer veszek be 1 db AlgoFlexet mert görcsöl a hasam a menstruáció miatt. Sőt mikor az orvos írt fel szemcseppet,gyóygszert meg orrsprayt az allergiámra akkor is én voltam a retardált hogy mérgezem magam,nem bírok meglenni a lakásban a nyula miatt mert szénaallergiám van.
Ő szimplán mindenre azt mondja hogy drog a B6-tól kezdve a Srepsilsig mindenen át. Ez van akkor ha valaki 46 évesen is még befolyásolható és elhisz mindent az ilyen "tanítóknak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!