Hetero férfiként jobb ha közlöm az új férfi kollégával, hogy csak bromance kapcsolatra vagyok vevő?
Figyelt kérdés
1 hónapja van nálunk sok a közös érdeklődési korunk, elkezdtünk egymáshoz járni és együtt megyünk bulizni, csajozni. Én full hetero vagyok de nyitott egy bromance barátságra, viszont félek h ő meleg vagy bi de állítólag már sok barátnője volt. Jobb ugye letisztázni még az elején? Bromance jöhet, de semmi homoerotika.okt. 27. 02:59
1/8 anonim válasza:
Hát ha ezt a szót használnád tutira venném hogy homo vagy. És egyből mennék a hr-re hogy zaklat egy buuzi. Megnéztem mit jelent ez a szó, de ha élesben használnád fogalmam se lett volna róla. Nem tudnád valahogy érthetőbben a tudomására hozni. Már ha egyáltalán ez kötelező.
2/8 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy ha ezzel jönnél, azt hinném b*zi vagy. Nem kell ezt kihangsúlyozni, egy szoros barátság úgyis vagy magától alakul ki, vagy sehogy.
3/8 anonim válasza:
Legyél nyitott mindenre. Nincs szebb látvány annál, mint amikor két férfitest összesimul. Az érzések tobzódása...Ahh! Neked erre van szükséged, ne dobd el a lehetőséget.
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell letisztázni. Tudja, hogy hetero vagy? Ennyi elég. Főleg ne használj ilyen gázszavakat, mint a bromance
6/8 anonim válasza:
Én sem értem miért is akarsz bármit letisztázni.... Csak mert te szerinted meleg, holott erre semmi bizonyítékod nincs.... Ez nem barátság a részedről, ha képes lennél ilyen kellemetlen szituba hozni... Őszintén ki ne sérelmezne ilyen vádat????
8/8 anonim válasza:
7-es kb úgy képzeld el, amit a mai fiatal srácok csinálnak, hogy ölelgetik meg puszit adnak egymásnak kézfogás helyett.... Tehát egy nagyon közeli bensőséges baráti viszony, ami találkozáskor nem "csak kézfogással" való üdvözlésben nyilvánul meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!