Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hetero férfiként jobb ha...

Hetero férfiként jobb ha közlöm az új férfi kollégával, hogy csak bromance kapcsolatra vagyok vevő?

Figyelt kérdés
1 hónapja van nálunk sok a közös érdeklődési korunk, elkezdtünk egymáshoz járni és együtt megyünk bulizni, csajozni. Én full hetero vagyok de nyitott egy bromance barátságra, viszont félek h ő meleg vagy bi de állítólag már sok barátnője volt. Jobb ugye letisztázni még az elején? Bromance jöhet, de semmi homoerotika.
okt. 27. 02:59
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha ezt a szót használnád tutira venném hogy homo vagy. És egyből mennék a hr-re hogy zaklat egy buuzi. Megnéztem mit jelent ez a szó, de ha élesben használnád fogalmam se lett volna róla. Nem tudnád valahogy érthetőbben a tudomására hozni. Már ha egyáltalán ez kötelező.
okt. 27. 02:06
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Én is úgy vagyok vele, hogy ha ezzel jönnél, azt hinném b*zi vagy. Nem kell ezt kihangsúlyozni, egy szoros barátság úgyis vagy magától alakul ki, vagy sehogy.
okt. 27. 05:25
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Legyél nyitott mindenre. Nincs szebb látvány annál, mint amikor két férfitest összesimul. Az érzések tobzódása...Ahh! Neked erre van szükséged, ne dobd el a lehetőséget.
okt. 27. 06:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell letisztázni. Tudja, hogy hetero vagy? Ennyi elég. Főleg ne használj ilyen gázszavakat, mint a bromance
okt. 27. 06:43
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Ez konkrétan meleg kifejezés. :D :D
okt. 27. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért is akarsz bármit letisztázni.... Csak mert te szerinted meleg, holott erre semmi bizonyítékod nincs.... Ez nem barátság a részedről, ha képes lennél ilyen kellemetlen szituba hozni... Őszintén ki ne sérelmezne ilyen vádat????
okt. 27. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
mit jelent a kifejezes?
okt. 27. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es kb úgy képzeld el, amit a mai fiatal srácok csinálnak, hogy ölelgetik meg puszit adnak egymásnak kézfogás helyett.... Tehát egy nagyon közeli bensőséges baráti viszony, ami találkozáskor nem "csak kézfogással" való üdvözlésben nyilvánul meg....
okt. 27. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!