Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hány bromance-od van az életben?

Hány bromance-od van az életben?

Figyelt kérdés

„szoros, nem szexuális jellegű barátság férfiak között”

Mikortól van és hogy alakult ki?

okt. 18. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
2. 25+ éve vagyunk jóban. Nem igazán tartom számon, hogy pontosan mikor alakultak ki. Általános iskolában. 🙂 (Viszont a bromance kifejezés eléggé ratyibomba.)
okt. 18. 18:16
 2/10 Cuki manó 2 ***** válasza:
42%
Ratyibomba 😁😁😁 micsoda szó, made my day
okt. 18. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy ilyen volt,ami kb öt évig tartott. Életem eddigi legszebb kapcsolata volt ! Megélhettem azt a gyengédséget,bizalmat, amit tényleg csak egy ilyen kapcsolat adhat.

Bár próbálkoztam ismerkedni ilyenre,de mivel szex felé indulna mindenki,így nem jártam sikerrel sajnos :/ Évek tapasztalata.

F/Bp

okt. 19. 04:53
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Nulla. Rendes barátaim sem voltak. Azt hiszem ez rólam, aszemélyiségemről mond el veláményt. Nem vagyok vonzó...
okt. 19. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Két ilyen barátom van, akivel ilyen szinten bensőséges, gyengéd, bizalmas a kapcsolat. Tényleg annyira közeli és bensőséges, hogy egy idegen külső szemlélő számra már félreérthető.
okt. 21. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:
5 és ez jó? Gyengéd és bizalmas nem nők között szokott lenni? Megjegyzést nem szoktatok kapni?
okt. 22. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy jó. Miért lenne rossz, ha van valaki az életedben aki iránt feltétlen a bizalom, akivel tökéletesen egy hullámhosszon vagy, akit nem zavar, ha néha megöleled, vagy ráhajtod a vállára a fejed egy szar nap után...

Már ha valakinek igénye van erre, mert nyilván nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek ugyanaz a jó.

Pasik között szerintem is ritkább mint csajoknál, de azért létezik. Hogy a valóságban mennyire ritka nem tudom, mert kívülről látni ezt azért kevésbé lehet, ha olyanom van is, nem akkor ölelem meg mikor bárki látná. Vagy legalábbis ha nem is kimondva de azért törekszünk rá, hogy kívülről ne mutassunk olyat, ami egy közeli, de még átlagos barátság határait feszegetné. Persze érzik így is akik ismernek, hogy nagyon erős a kötelék. Innentől akik nem ismernek azok nem érzékelnek ebből sokat, akik felszínesen de ismernek, azokkal van gond, van köztük aki leegyszerűsíti hogy rossz b.zik vagyunk, akik meg tényleg közelről ismernek ők meg tudják hogy nagyon közeli barátok vagyunk a szó legszebb értelmében, de semmi szexuális háttérszándék nélkül."Olyan" értelemben tényleg nincs köztünk semmi, sose volt és sose lesz, de azon egyébként régen túl vagyok, hogy mit szól hozzá a falu, amit lát vagy látni vél...

okt. 22. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:

5, 7 szerencsés vagy nagyon !

Mennyire örülnék ha egy ilyen barátom lehetne,aki egyrészt igaz és bizalmas barát, másrészt pedig néha egy szívből jövő öleléssel örülhetnénk egymásnak..

okt. 22. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:

5,7,8 tényleg jó. Nem állítom az ellenkezőjét. Kérdés az, hogy egy ilyen kapcsolat férfi és nő között is lehetséges? Vagy két nő között?

Az ölelgetés tényleg mindegyik lehetséges variációban jól eshet mindkét félnek, szívből jövően, bármilyen egyéb szándék nélkül.

okt. 22. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Senki nem fogja felvállalni esetleges gyengéd érzéseit. Akkor sebezhető!
okt. 22. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!