Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez jelentheti azt hogy bejotte...

Ez jelentheti azt hogy bejottem neki?

Figyelt kérdés
Kb.ket eve ebeden voltam egy baratnomnel,gyertyat is gyujtott es megkerdezte tolem ha nem jonne ossze pasival kapcsolat gondoltam- e ra hogy novel kezdenek kapcsolatot.Mondtam nem es eleg hosszu vitat folytattunk ilyen dolgokrol meg masrol is.Mikor elmentem azt mondtam jol felhuztam.A kovetkezo heten kerult kicsit es utana is mikor felhozta ezt a temat egy delutani kirandulasnal belepirult.Még az jutott eszembe hogy abban az idoszakban mikor tolem ezt kerdezte egyszer egy kozos baratnovel es vele elmentunk egyik este egy kavezoba.Es a pincernovel kicsit furan viselkedett azon a pincernon latszott hogy mas iranyultsagu.Tavaly ezt a baratsagot megszakitotta es eleg fura a szemelyisege.Amugy egy muvesz lelek bar real tudomannyal foglalkozik.Nem tudom mi lett a valtozasa oka.Nem jott- e ossze egy novel,mert nem igen egyertelmu az iranyultsaga es lehet titkolja masok elott,mivel templomba jaro bar a mai vilagban ez mar nem megbotrankoztato.
okt. 13. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt.
okt. 13. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, igen.
okt. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!