Ha egy fiú ilyen holmikat vesz egy lánynak, akivel csak barátok, az jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Ausztriai kiruccanásunk után a barátommal megbeszéltük, hogy a hétvégén elugrok hozzá. Ő egy kis csomagot nyomott a kezembe, azzal a kéréssel, hogy csak otthon bontsam ki. Amikor kibontottam a következők voltak benne: párducmintás csipkés tanga, ugyanaz a mintázatú melltartó és egypár hasonló mintával ellátott fekete comb harisnya. Amikor felhívtam, hogy ez mit akar jelenteni, csak annyit mondott, hogy szeretné, ha felvenném őket a hétvégén és úgy mennék át hozzá.júl. 16. 03:19
1/7 anonim válasza:
Nem csak barátnak tekint, kefélni akar veled. Egy valódi barát nem szexuális partnerként tekintene rád.
2/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert amikor én ajánlkoztam fel neki, akkor az volt a válasza hogy rámenne a barátságunk.
júl. 16. 04:11
3/7 anonim válasza:
Akkor ez valami fétises barom lehet, szerintem szakítsd meg vele a kontaktot.
4/7 anonim válasza:
elég elcsépelt a fantáziája...
amugy nem tudom kérdező, szerinted jelent valamit? a fiú barátainak is vesz ilyeneket?
5/7 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem hogy venne nekik. Csak nem tudok rajta eligazodni.
Amikor én említettem meg, hogy szeretkezzünk, akkor az volt, hogy nem jó ötlet mert szerinte a barátságunk menne rá, most meg mintha célozna rá, hogy mégis!
júl. 16. 05:48
7/7 anonim válasza:
A Slayer, Dead Skin Mask című száma jutott erről az eszembe.
"How I've waited for you to come
I've been here all alone
Now that you've arrived
Please stay awhile
And I promise I won't keep you long
I'll keep you forever (Forever, forever, forever)"
A helyedben ezentúl csak nyilvános helyen futnék össze vele, ha egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!