Baráti találkozónál, ha a lány nagyon kiöltözik az
mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Fiú-lány barátság, semmi több nem volt köztünk. Észrevettem, hogy az utolsó két beszélgetős találkozóra nagyon kiöltözött, és még meg is kérdezte hogy jól néz-e ki? Vásárolni voltunk együtt vett egy blúzt, akkor mondtam is neki hogy nagyon jól áll rajta. A találkozóra ezt vette fel, amit és kiszúrtam, és megemlítette hogy mivel tudja hogy tetszett azért vette fel. Illetve még egy dolog, miközben sétáltunk, elég sok ismerőssel találkoztunk, erre azt mondta nekem hogy biztos azt gondolják hogy mi együtt vagyunk. Ez meg sem fordult a fejemben, de ő már legalább háromszor felhozta, nem értettem miért gondol folyton arra hogy minket összehoznak?
2024. máj. 28. 09:19
1/8 anonim válasza:
Miért nem dugod meg, ha egyszer tálcán kínálja magát? Más ezért fizet, neked meg ott van ingyér a luk.
2024. máj. 28. 09:27
2/8 anonim válasza:
#1:
Nem mindenki egy farokagyú puncivadász, mint te.
2024. máj. 28. 09:30
3/8 Shaddark válasza:
Mi a kérdés?
Ami a főcímben van azt megválaszoltad...
Bizonytalan vagy és megerősítésre vársz?
Igen, bejössz neki és úgy is gondol rád.
Ha sokáig kérdezgeted jön majd egy másik fiú és lemaradsz.
Már ha érdekel persze, - szexpartnert könnyebb szerezni mint egy igazi barátot.
2024. máj. 28. 09:36
4/8 anonim válasza:
#3 Megmondtad a tutit. Milyen igaz. Főleg az utolsó mondatod!
2024. máj. 28. 10:25
5/8 anonim válasza:
Éppen most veszítettél el egy barátot.
Szeretné, ha udvarolnál neki és ami ezzel jár. Ha nem dugod meg, keres más barátot. Ha megdugod, ímmel-ámmal járni fogtok, de mint mondtad, neked ez eszedbe sem jutott. Nem vagy szerelmes.
Már nem lesztek igazi barátok.
2024. máj. 28. 11:00
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, én barátnak tekintem, kis dícséret belefér persze.
Régebben elutasított, akkor lett pasija, sosem tett megjegyzést irányomba, mostanában viszont nagyon kiöltözik, dícséri a külsőmet, nő létére bókol. Ezért furcsa, régebben nem volt ilyen közvetlen velem.
2024. máj. 28. 11:09
7/8 anonim válasza:
Hagyjad, fel akar szedni. Megváltozott a véleménye, már jó lennél neki.
A férfi választ, kezdeményez, az az igazi.
2024. máj. 28. 12:18
8/8 A kérdező kommentje:
Ja fel akar szedni, azt mondja ki határozottan. Elutasított, én feladtam már, teperjen kicsit, kivárok! Nekem, úgy is jó ha összejön, úgy is ha nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!