Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mondjam el haveromnak,...

Hogyan mondjam el haveromnak, hogy fejezze be?

Figyelt kérdés
Suliban szinte mindennap dolgozatokat írunk. Az aggaszt a legjobban, hogy a haverom, nem tanul, mert azt mondja: majd le masolom rólad (dolgozat) és ezt így ki is jelentette nekem. Szinte egész dolgozat alatt az én papíromat lesegeti. Ír puskát, de elő se veszi, mert az én dogám felé nézeget minden percben. Mondtam neki, hogy ezt fejezze be, mert idegesít. Erre meg besertodott, hogy középsuliba már mindenki ezt csinálja, meg blah blah blah... Na mindegy. Mit gondoltok?

okt. 10. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igazad van, ne a te hátadon másszon fel. Érettségin úgyis kisül, hogy tök hülye... Ha megsértődik, akkor csessze meg, maradjon magának 😒
okt. 11. 08:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Forditsd hátat neki
okt. 11. 09:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Próbáld motiválni a tanulásra néha
okt. 14. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!