Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mondjam el haveromnak,...

Hogyan mondjam el haveromnak, hogy fejezze be?

Figyelt kérdés
Suliban szinte mindennap dolgozatokat írunk. Az aggaszt a legjobban, hogy a haverom, nem tanul, mert azt mondja: majd le masolom rólad (dolgozat) és ezt így ki is jelentette nekem. Szinte egész dolgozat alatt az én papíromat lesegeti. Ír puskát, de elő se veszi, mert az én dogám felé nézeget minden percben. Mondtam neki, hogy ezt fejezze be, mert idegesít. Erre meg besertodott, hogy középsuliba már mindenki ezt csinálja, meg blah blah blah... Na mindegy. Mit gondoltok?

okt. 10. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

próbálj rá észérvekkel hatni.

kérdezd meg tőle, hogy képzeli el majd az érettségit, hogy azt is majd rólad szeretné puskázni? szóbelinél meg elbújsz a pulóvere alá?

okt. 10. 21:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Akármit mondasz, meg fog sértődni. Ezt nem lehet úgy mondani vagy csinálni, hogy ne konfrontálódj vele. Ha nem tudja vagy akarja megérteni, hogy tanulás nélkül nem fogja érteni az anyagot és később annál nehezebb lesz mindent újraismételni, akkor csak a drasztikus dolgok maradnak. Elfordulsz, felraksz valamit a padra kettőtök közé, elülsz, szólsz a tanárnak.
okt. 10. 21:39
 3/13 A kérdező kommentje:
Le fordítottam a lapot, utána aztmondta, hogy fordítsam vissza. Megkérdeztem miért, erre azt mondta, hogy le tudja másolni. Óra elején a tanár el ültetett mindenkit, de pont megtelt az összes pad, úgyhogy mellettem maradt. De így utólag belegondolva, szerintem direkt tipródott, hogy nehogy el ültessék...
okt. 10. 21:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig határozottan nemet kell mondanod, mert egyszer még te is egyest fogsz kapni érte, ha egyforma a dolgozat. Vagy valami beírást ha látja a tanár, hogy hagyod őt lemásolni. Ezt is meg tudod mondani, hogy az ő hülyesége miatt nehogy már téged büntessenek.
okt. 10. 21:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyszer mondtam, hogy legalább ne ugyanazt írja le mint én. Legalább egy kis eltérés legyen benne, de hát beszélhet neki az ember...
okt. 10. 21:51
 6/13 Katona Dius ***** válasza:
100%
Én doga előtt szólnék a tanárnak, hogy rólad szokott másolni, és téged ez idegesít. Seperc elett "le fog bukni", hogy feléd pislog.
okt. 10. 21:57
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer te se írj semmit. 😂
okt. 10. 22:03
 8/13 anonim ***** válasza:
3%
Ha nagyon takargatod amit írsz, vagy egyenesen lefordítod a lapot, akkor nem félsz hogy dühében majd jól meg fog verni a szünetben?
okt. 10. 22:12
 9/13 A kérdező kommentje:
7: ja és akkor én is írjam meg egyesre a dogámat?? Hát kösz nem.
okt. 10. 22:12
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ha nem írsz semmit, akkor egyes lesz. Ez egyértelmű volt. :))
okt. 10. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!