Hogyan mondjam meg a haveromnak, hogy nem bírom a barátnőjét?
Figyelt kérdés
A haverom elég sértődékeny, és a barátnője is nagyon érzékeny. Ha elmondanám a haveromnak, ő elmondaná a barátnőjének, ami nagyon nem lenne jó. Viszont már rohadtul idegesít a barátnője, aki amúgy jószívű, de egyszerűen nem bírom elviselni, a jelenléte is irritál. A haverommal nem szeretném megszakítani a kapcsolatot emiatt.. Hogyan adjam át neki, hogy ne legyen annyira bántó? Esetleg van rá valami módszer, hogy hassak rá anélkül, hogy kimondanám kerek-perec az igazságot?2019. máj. 4. 17:58
1/8 anonim válasza:
Nem vette még észre, hogy miként vélekedsz róla?
2/8 A kérdező kommentje:
Már célozgattunk, de sosem vette komolyan, azt hitte viccelünk, és annyit mondott hogy menjünk a francba.
2019. máj. 4. 18:03
3/8 anonim válasza:
Akkor találkozz vele, amikor nincs ott a barátnője.
Ha elkezded neki mondogatni, hogy nem bírod a barátnőjét, téged fog lepattintani. Kettőtök közül biztos, hogy a szerelmét fogja választani, ami érthető.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom miért kell ezt megemlíteni egyáltalán? Úgy úgysem tudod elmondani, hogy ne legyen bántó... Nem a te kapcsolatod, nem neked kell legtöbbet vele lenned... Ha fontos a haverod, szerintem inkább hagyd a dolgot.
5/8 A kérdező kommentje:
Sokszor a haveromnak is elege van a barátnőjéből, nagyon sokszor veszekednek, viszont szakítani meg nem akar, mert attól fél, hogy egyedül marad.
2019. máj. 4. 18:17
6/8 anonim válasza:
Véleményed lehet. Finoman közölheted is vele, hogy milyennek látod a csajt. De szerintem amíg azt látod, hogy a csaj szereti, nem használja ki és tiszteli addig nincs sok értelme beleszólni.
Nem lehet, hogy inkább az zavar, hogy most van barátnője és vele tölti az idejét?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem zavar, sőt, a haverom ír a csoportba sokszor, hogy találkozzunk már, legyen valami program, de mindig hozza a barátnőjét.
2019. máj. 4. 18:18
8/8 anonim válasza:
Szerintem ha van még közös haverotok próbáld őket is bevonni a program szervezésbe és úgy hivjátok el a havert hogy finoman lehet neki mondani ez most csak fiús program/nap/este lesz. Ebben semmi rossz nincs ő is megértheti. Ezekből a tartalmas kikapcsolódásokbol kell minél többet beiktatni, aztán a többit az idő megoldja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!