Ennyire nincsenek igényei a haveromnak?
"Akkor is ha szabadságon van és nem kell a meló miatt csínján bánnia az alkohollal."
Én is 22 éves vagyok, és már én sem lelem örömömet a berúgásban.
Nem értelek. Először még komoly tervekről írsz. Utána meg az a bajod, hogy a haverod nem szórja el a pénzét felesleges dolgokra. Ő félreteszi a pénzét, csak arra költ, amire kell, és ez szerinted igénytelenség.
Te azt várnád, hogy ő a sok sok pénzéből hetente szervezzen giga bulikat drága piákkal... NEKED meg a haveroknak.
Konkrétan szerintem baromi irigy vagy, amiért ő több, mint kétszer annyit keres, mint te, és nem osztja meg veletek.
Ha szórná a pénzt és nem maradna semmije hó végére, akkor már elégedett lennél, ugye?
Nem vagy valami jó barát. A haverod viszont nagyon okosan cselekszik, neki nemsokára mindene meglesz, amire igazán vágyik. Ja, és képzeld, nem mindenkinek az az egyetlen életcélja, hogy rommá igya magát minden szabad hétvégén. Nyilván nagyon fáj neked, de fogadd el, hogy a barátod FELNŐTT és most már komolyabb dolgok érdeklik, nem csak a bulizás meg a piálás.
Szerintem nem igazán illendő számon tartani, hogy ki mire költi a pénzét. Se havernak, se rokonnak, ez mindenkinek a saját dolga, neked sem esne jól fordított esetben, ha kérdőre vonna valaki ezügyben.
Ha te esetleg úgy érzed, sokkal több pénzt költesz rá, mint ő rád, te igazodj hozzá! Olcsón is lehet élvezni egymás társaságát. Alkoholistaként pedig nem lehet 320k-t keresni, ebbe is gondolj bele!
Jól csinálja, gyűjtöget, félre tesz, ha közel álltok egymáshoz, tapintatosan érdeklődhetsz felőle, hogy mik a hosszabb távú tervei (a pénzétől függetlenül). Ebből kiderülhet, hogy utazni akar, egy jachtot esetleg, vagy családot alapítani mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!