Az miért van, hogy a munkatársaimmal tökjó haverok vagyunk a munkahelyi bulin, de a hétköznapokban meg kb egymáshoz se szólunk személyes témákban?
Valószínűleg ők csak kolléga szinten vannak veled, te viszont barátkoznál.
Ha elhívod őket munkahelyen kívül és nem reagálnak rá, azt mondják jaj nem érnek rá mert... Akkor nem akarnak barátkozni amúgy, de munkahelyen mivel mindenképp találkoztok ugye, jobb ha jó a viszony odabent.
Volt egy kolléganőm, akivel én barátkoztam volna, de ő azt mondta egyszer nekem, hogy ő ide nem barátkozni jön hanem dolgozni. Csalódott egy lányban ott a munkahelyen akivel ő akart, utána úgy gondolta senkivel sem fog többet onnan. Így nem volt sok esélyem... Utána voltak még számomra kedves emberek, akikkel szivesen barátkoztam és volt akivel munkahelyen kívül is sikerült. De volt akivel elhalt a dolog, volt akivel még mindig tartom a kapcsolatot. Nem szoros barátság, részéről nem is barátság szerintem csak amolyan időtöltés, haverság vagy minek nevezzem. De néha találkozunk meg messengeren elbeszélgetünk. Csak nem olyan mély a dolog, mint amilyet én szeretnék, de ha ennyi akkor ennyi. Erőltetni nem lehet ugye semmit.
mer' munkára koncentrálnak,ott meló van,
esetleg tartanak tőle,hogy a főni leszídná/kirúgná őket,biztonsági játékosok, lehet má' volt rossz tapasztalatuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!