Van egy barátom akit szeretnék meginvitálni egy reptérlátogatásra, benne is lenne, de a weboldalon meg kell adni a személyes adatokat, hogy regisztrálni tudják. Én segítenék neki ebben, de mi van ha azt hinné hogy nekem kellenek az adatok?
Figyelt kérdés
aug. 17. 17:50
1/7 anonim válasza:
Mutasd meg neki az oldalt. Reptérre belépéshez simán el kell hinnie, hogy kellenek az adatok.
2/7 anonim válasza:
Nem értem.
Elmondod neki, hogy ezek az adatok a látogatáshoz kellenek. Ezek után miért tételezné föl, pláne barátjáról, hogy te vissza akarsz élni az adataival?
Egyébként sem a bankkártyája számát fogod kérdezni, hanem gondolom nevét, anyja nevét, születési helyét, idejét, szem.ig. számát és ehhez hasonlókat.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy ért hozzá sajnos
De ha tényleg barát akkor csak nem feltételezne ilyet
aug. 17. 18:19
5/7 anonim válasza:
Ameddig képtelen vagy őt megkérdezni erről, addig nem fogod biztosan tudni.
Szociális analfabéta vagy.
6/7 A kérdező kommentje:
Te meg egy hülye aki nem ismer sem Őt sem engem és azt sem hogy milyen a mi barátságunk
aug. 17. 18:27
7/7 Szolovjov válasza:
Jó barát vagy. A reptér a legjobb hely :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!