Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én reagálom túl a "figyelemhiá...

Én reagálom túl a "figyelemhiányt"?

Figyelt kérdés
10 éve van egy legjobb barátnőm, mindig együtt voltunk szarba, együtt voltunk boldog, együtt történtek események a gyerekeinkkel, mindig kb egy időben történt párhuzamban minden esemény az életünkben, ami nagyon összekovácsolt. voltak párkapcsolataink is. nekem nagyon fontos a barátság, ezért kevés barátom van, talán 2 aki iga barát, de ő a legfontosabb és soha nem helyeztem a pasim elé. mindig telefonáltunk mikor pl a párom nálam aludt is, mindig szántam rá időt. mert nekem fontos volt, hogy ne legyen háttérbe helyezve se a barátság, nyílván se a családom, gyerekek. neki ez nem mindig sikerült. az előző párkapcsolatában se tudott "elég időt" rám szánni. csajos estét nem tudtunk sose tartani, mert a pasija hisztizett, ő meg inkább vele töltötte. ha mentünk valahova, pasija mindig jött. pedig a gyerekeinkkel akartunk menni kirándulni. na az a kapcsolatnak vége lett. szinte egyszerre lett új párunk 2 év után. mindketten nagyon boldogak és szerelmesek vagyunk, de én mai napig keresem és probálom tartani a "megszokott" telefonálásokat és talikat. de ő nem. ha fel is hív, látszik rajta, hogy "kötelességből" testi, mert amugy inkább a párjával lenne, mert 0-24ben együtt vannak amugy. nem vagyok féltékeny, se irigy. nekem is boldogság van, mert szerelmes vagyok, de mégis ő a fontosabb nekem. 2 honapja megbeszéltük, hogy megyünk csajos napot tartani , befizettünk egy koncertre. már most azt mondta, mondjuk le, mert neki ncisn kedve menni, inkább a párjával maradna. nekem az olyan rosszul esett, hogy azóta nincs is kedvem vele beszélni. én reagálom túl vagy tényleg gáz? nem akarom neki mondani, hogy nekem ez rosszul esik, mert nem akarok neki rosszat. örülök, hogy boldog, de mégis hiányzik mint barátnő...
okt. 2. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az élet ilyen, a legtöbb esetben nem kísérnek el minket a barátok egy egész életen át. Ellenben az is lehet, hogy ez csak egy átmeneti időszak és majd jelentkezni fog. Az emberek, ugyanúgy mint egy kapcsolatban, a barátságban sem pont ugyanúgy igénylik a figyelmet, közös időtöltést. Ez az évek múlásával is folyamatosan változik, hiszen mindenki változik. Nekem pl. a legjobb barátnőim már csak messengeren maradtak meg, ott szinte minden nap beszélünk, de találkozni már nem szoktunk, mert egyrészt távolabb élünk már egymástól, másrészt mindig van valakinek valami tennivalója. Ettől még egy barátságnak nem kell feltétlen megromlania, alkalmazkodni kell a megváltozott körülményekhez. Ha viszont neked ez bántó, mondd meg neki.
okt. 2. 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:

"én reagálom túl vagy tényleg gáz?"

Amiket írsz:

"ő a legfontosabb és soha nem helyeztem a pasim elé"

"szerelmes vagyok, de mégis ő a fontosabb nekem"

Tehát pontosan ugyanazt csinálod mint ő, vagy bárki más, csak neki a párja van előrébb a rangsorban.

okt. 2. 15:08
 3/3 Katona Dius ***** válasza:

Akkor kellesz neki, ha épp nincs pasija. Te vagy a szamár a ló helyett. Mondjuk én azt sem tartom okénak, hogy neked meg ő a fontosabb a párod helyett. Egyensúlyt kéne találni, neked is és neki is. Szerintem havi 1-1 nap barátnőzés simán belefér bármelyik kapcsolatban.

Férjezett vagyok, 11 éve vagyok együtt férjemmel. Mai napig van, hogy egy napot a barátnőmnél töltök, vagy épp ő nálunk, vagy elmegyünk valahova kettesben. És igen, van, mikor valamelyikünknek nincs kedve menni, van, hogy lemondjuk és áttesszük máskorra. De nem hanyagoljuk egymást a férjek miatt, ahogy a férjeinket sem egymás miatt.

Valami egyensúlyt kéne találnotok, neki többet bele tenni ebbe a barátságba, neked meg kevesebbet.

okt. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!