Én reagálom túl a "figyelemhiányt"?
"én reagálom túl vagy tényleg gáz?"
Amiket írsz:
"ő a legfontosabb és soha nem helyeztem a pasim elé"
"szerelmes vagyok, de mégis ő a fontosabb nekem"
Tehát pontosan ugyanazt csinálod mint ő, vagy bárki más, csak neki a párja van előrébb a rangsorban.
Akkor kellesz neki, ha épp nincs pasija. Te vagy a szamár a ló helyett. Mondjuk én azt sem tartom okénak, hogy neked meg ő a fontosabb a párod helyett. Egyensúlyt kéne találni, neked is és neki is. Szerintem havi 1-1 nap barátnőzés simán belefér bármelyik kapcsolatban.
Férjezett vagyok, 11 éve vagyok együtt férjemmel. Mai napig van, hogy egy napot a barátnőmnél töltök, vagy épp ő nálunk, vagy elmegyünk valahova kettesben. És igen, van, mikor valamelyikünknek nincs kedve menni, van, hogy lemondjuk és áttesszük máskorra. De nem hanyagoljuk egymást a férjek miatt, ahogy a férjeinket sem egymás miatt.
Valami egyensúlyt kéne találnotok, neki többet bele tenni ebbe a barátságba, neked meg kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!