Raktatok már titokban téglát a túratársatok hátizsákjába? Mit szólt hozzá végül, mikor megérkeztetek és megtalálta?
Figyelt kérdés
Pihenőhelyen megállva, és amikor épp nem figyel, egy jó nagy téglát csempészni a hátizsákjába. Vagy féltéglát, ha nincs elég hely.szept. 29. 13:18
1/23 anonim válasza:
Megkéne értened, hogy nem attól leszel menő, hogy szivatod a másikat.
Ettől sosem leszel az
2/23 anonim válasza:
A kapcsolatunktól függene, hogy hogyan reagálok én rá a túra után.
Ez egy pofon és k**a anyádtól a “jó vicc volt, barátom!” skálán mozogna.
3/23 anonim válasza:
Képtelenség, hogy valaki ne vegyen észre egyik percről a másikra több kilós súlykülönbséget. Másrészt honnan kerül oda a tégla a semmiből? Vagy te vagy annyira kretén, hogy addig magaddal cipeled a vicc kedvéért?
4/23 anonim válasza:
Téglát nem, de a saját cuccaimból pakolásztam át az ő táskájába hogy ő cipelje 😄
5/23 anonim válasza:
#4:
És te most vihogsz azon, hogy egy k*csög f*sz vagy?
6/23 anonim válasza:
5-ös
Nem eszik ennyi forrón a kását az emberek, beleférnek szivatások nagyon sok kapcsolatba.
7/23 anonim válasza:
Nem, eszembe se jutott, de meg csak hasonlo szemetseg sem. Ha velem csinalnad, mennel is a levesbe. Azonnal. ;-)
8/23 anonim válasza:
Csak két doboz sört tettem be egyszer a haver hátizsákjába, aztán a célnál meghívtam belőle egyre. Nem sértődött meg, neki is jól esett :-)
9/23 anonim válasza:
nem csináltam ilyet, mert nem vagyok egy szemét aljas f**reg.
Velem csinálnának, akkor biztos hozzávágnám, azt röhögnék rajta ahogy törött lábban biceg le a gyökér a hegyről.
10/23 anonim válasza:
Téglát nem találtam de a kocsiból az ólom akksit megkapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!