Egyik barátom azért lehet ennyire homofób, mert titokban ő is meleg?
Vagy bi.
Ezt mi nem tudhatjuk.
Nem értem miért kezelik a homofóbokat látens melegként, semmi alapja nincs a feltételezésnek.
Neki ez a véleménye, nem kell többet belelátni ebbe. Ha nem tetszik, akkor ne barátkozz vele!
Nekem is vannak fóbiáim, de nem azért, mert titkon mégis szeretem azokat a dolgokat.
Ha még mindíg a haverod azután is miután bevallotad, csak nem lehet annyira homofób.
A homofóbok a melegeket sem bírják, nem csak a melegségről van meg a véleményük.
Egyébként nem valóstínű.
Az hogy a homofóbok látens melegek csak városi legenda.
igen, a homofóbia általában a saját magától való félelem, de sztem beszélj vele nyíltan, az segít. ha csak célozgatás megy, az nem jó.
ezen kívül bármi lehet, vannak nagyon idióta emvberek, nekem olyan ismerősöm volt, aki azt hitte, h bűncsleekmény és el is akart menni feljelentést tenni az egyik osztálytársa ellen, mert az anyjáéktól otthon ezt hallotta, hát neki meg ennyi esze volt ... szal sose tzudni, mi van mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!