Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Léteznek még normálisan...

Léteznek még normálisan gondolkodó lányok?

Figyelt kérdés
Mindegyik lánynak csak a pénz a fontos? Állandóan minden nap sminkelnek, (az a leggázabb, hogy még le is videózzák és kiteszik tiktokra). Márkás ruhákba járnak, márkás minimum 50 000 forintos cipőbe, állandóan konkrétan minden nap haspólót hordanak Még télen is!!! és nekik csak a külső számít hogy jó legyen a sminkjük a hajuk meg az outfit-jük. És én emiatt nem érzem jól magam az osztályban, hogy én nem ilyen vagyok. Léteznek még normális lányok?

szept. 21. 23:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Hát kinek mi... nekem azért tetszenek a sminkes lányok.

De értem mit mondasz, te nem dugópajtit/párt keresel, hanem barátokat. Akkot nyilván olyanokat keress, akikel összeillesz akikkel sok a közös bennetek. Azért óva intenélek attól is, hogy külső alapján megítélj mindenkit. Attól mert valaki esetleg szeretne tetszeni másoknak, beilleszkedni a többiek közé, nem lesz rögtön egy buta liba, akit csak a külső érdekel. Nyugodtan beszélgethetsz bárkivel csúnyától a szépig. Nem kell barátoknak.lennetek, denem is kell ellenséget vagy árulót látnod másokban, mert talán más az érdeklődési körük.

Amúgy kizártnak tartom, hogy ne lenne a sulidban még pár hozzád hasonló érdeklődésű/stílusú, meg ki is lehet mozdulni sulin kívüli programokra is... találd fel magad! Ez amire elfelejtenek megtanítani az iskolában, devalójában csak ez kell az életben... egyéni problémamegoldó készség. Tanulható-fejleszthető dolog. Ha neked az ismerkedéssel van problémád, akkor már félsikered van, mert eljutottál a felismerésig.

szept. 22. 09:25
 12/17 anonim ***** válasza:
16%
Léteznek egyáltalán olyan férfiak, akiknek nemcsak a lány csöcse és segge számít, hanem a belső értékek ? Akik nem cselédnek tartják őket, hanem kiveszik munka után a részüket a házimunkából és gyereknevelésből ? Na neked kispofám hogy esett ez a kérdés ?
szept. 22. 12:10
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
#12 Nem vágod, hogy ez most nem erről szól? Miért nem a párkapcsolati problémákban osztod az észt?
szept. 22. 13:31
 14/17 anonim ***** válasza:
33%
Normális lánynak tartom magam, illetve a barátnőimet is. Egyikünknek sem a pénz a prioritás, hanem, hogy megtaláljuk önmagunk, a karrierünk és olyan emberekkel vegyük körbe magunkat, akik erre érdemesek. És egyikünknek sincs TikTok-ja, ha sminkelés történik, akkor az annyira minimális, hogy a vékony szemceruzacsíktól eltekintve észre sem lehet venni. Ismételten egyikünknek sincs haspólója, mert nem érezzük komfortosnak, ahogy drága, túlárazott cuccaink sincsenek, és nem ragadtunk le a külsőségeknél.
szept. 22. 14:05
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

Osztályom fele ilyen lányokból áll, engem igazából nem érdekelnek.

Én sportolok aktívan 7 éve, jövő hétvégén egy országos bajnokságra megyek. Elég jó jegyeim vannak, szeretek olvasni, vannak barátnőim és van egy barátom is, aki egy olyan személy akiről azt hittem, sosem vesz észre.

Kicsit nagyobb testalkat vagyok mint ők (167/60kg), de mindig arra gondolok: Küzdősportoló vagyok, aki beszól az leütöm :D

szept. 22. 16:50
 16/17 anonim ***** válasza:
14%
Két fajta lány van. Egyik aki nyíltan kimondja hogy aranyásó a másik meg a képmutató kategória.
szept. 23. 11:20
 17/17 Kroms ***** válasza:
Ha lány lennék, én is ugyanezt csinálnám, mivel az élet annál könnyebb, minél jobban képes vagy másokat magadhoz vonzani. A milliárdos pasikat, akik kivisznek a tengerhez a jachtjukra a magánrepcsijükön, nem az fogja érdekelni, milyen könyvet olvastál legutóbb. De ha egyszerűbb, konzervatívabb kapcsolatra vágysz, ott is annál magasabb minőséget fogsz kapni, minél vonzóbb vagy. Tehát nincs rá okod, hogy ne csináld.
okt. 24. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!