Léteznek még normálisan gondolkodó lányok?
Te mitől vagy normálisabb szerinted? Nem ismered őket, csak rájuk nézel és már ítélkezel :D Én is hordok haspólót, sminkelek és vannak drága ruháim, de állítom, hogy olvasottabb és tájékozottabb vagyok nálad jóval (ok, én felnőtt vagyok, nyilván ez valamennyire előny eleve), több dolog érdekel és legalább a szociális készségeim is rendben vannak.
Téged is pont ugyanannyira érdekel a külső, különben nem foglalkoznál velük.
Nem kell félned, mi vagyunk a kisebbik százalék manapság úgy tűnik. Életemben nem érdekeltek a sminkek, hogy milyen márkás a ruhám, ha kényelmes akkor jó, pont. Mi vagyunk az elszenvedői a megváltozott világfelfogásnak ebben a generációban. De nem kell rosszul érezni magad ha te más vagy, légy önmagad, amíg jól érzed magad a bőrödben, addig ne állj át a "sötét oldalra". Nem biztos ,hogy az a út vezet jóra ,amit a többség képvisel.
Gyakran beszéljük mi is a baráti körömben ,hogy mennyire megváltoztak a felfogások a generációnkban.
19/L
A többség az, és ha lenne bármilyen; de konkrétan BÁRMILYEN hobbid a neten döglésen kívül, akkor ez fájdalmasan nyilvánvaló lenne számodra is.
Hagyd el a lakást, járj közösségekbe. Nem tudom hogy milyen településen laksz, de ha van a közeledben múzeum, vagy könyvtár, vagy bármilyen sportegyesület, akkor nézz utána, hogy milyen programokat hirdetnek meg. Nem lakom egy nagy városban, de nálunk van minden: kézműves foglalkozás, filmklubb, felolvasóest, túrázás, stb stb...
Bárhova mész, az ottlévők kb 80%a lány.
Gondolom még fiatal vagy, mert ekkora ügyet csinálsz a sminkelésből, szóval pont itt az ideje helyrerakni az életedet.
Fel vagy háborodva a lányokon akik sminkelős videókat tesznek ki, de ők legalább csinálnak valamit, te meg csak nézed őket.
Foglald el magad. Majd meglátod, hogy nem te vagy a világ közepe, míg minden más lány valami ostoba paraszt
Mit jelent neked az, hogy normális lány? Hogy bajszosan, bozros szemöldökkel, pattanásos fejjel ülnek otthon, nézegetik a biológiai albumot, tiktokon a cuki cicás videókat, kiolvasták a Harry Potter összest és szedettvedett öltözékben túráznak a Bakonyban lebomló zacskóban hordva a vegán szendvicset, hónuk alatt a szakirodalommal, mint Dorothy Ann A varázslatos iskolabuszban?
Elmondom neked, a magadfajta ugyanolyan k*rva idegesítő a többiek szemében, mint neked a más típusú lányok. De nem ez fogja megszabni a normalitást. Kinek ez a normális, kinek ez. Van egy agyonra értékelt youtuber csaj, falun él, mint egy vidéki paraszt asszony, hú, de szupi értékrendje van, család, természet, vegetarianizmus, konzervatív értékekek, közben úgy jelenik meg, hogy ha lemenne a bányába, magától feljönne a szén. Szerintem egy nőnek ez sem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!