Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi az oka annak, hogy sosem...

Mi az oka annak, hogy sosem írnak rám?

Figyelt kérdés

Sose voltak igaz barátaim, bár elég hamar tudok ismerkedni akár személyesen is.

Valahogy a személyes megismeréseknél is mind max online barátság alakul ki.

Sokszor próbálkoztam programokkal, de sose ér rá senki.

Szóval maradt az online barátság, vagy ami ott alakult ki.

Rengeteg éve megy ez, pedig sok mindenen változtattam már.

Azt mondják rám hogy vicces, szerethető személyiség vagyok és hogy több ilyen ember kellene, mint amilyen én vagyok.

De mégsem értem ha szeretik a társaságom, akkor miért nem foglalkoznak velem?

Tehát itt arra gondolok hogy összeszervezzünk egy találkozót, vagy hívásban beszéljünk vagy akár keressen a másik fél.

Nekem nincs gondom azzal, hogy nekem rá kell írnom valakire, de ha én nem írok rájuk, akkor nem beszélek senkivel, illetve akkor nem is beszélünk, mert soha nem írnak rám.

Korábban próbáltam ennek az okát megkérdezni, de akkor az volt a válasz, hogy ők nem írnak másokra.

Viszont nem hiszem, hogy minden ember ilyen lenne.

Szerintetek mi lehet a probléma?

23/L

aug. 30. 17:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

10

He elolvastad volna ugyan ezt írtam neki. Nemet mondott, ezért itt írok fejtegetem neki hosszabban. Bírom amikor valaki nemet kap de a kövi bepróbálkozik ugyanazzal és csóri kérdezőnek ugyan úgy le kell írnia, hogy nem, mert értetlen és az előző válaszokat is lusta végigolvasni.

szept. 1. 19:47
 12/12 Indián Srác ***** válasza:
56%

Olvastam. Barátkozni nem akar, én viszont nem is barátkozni vagy ismerkedni szeretnék. Felajánlottam más alternatívákat is, mint te. Rólad pedig azt feltételeztem már az első válaszodnál is, hogy egyszerűen előadva a jó kisfiút szeretnél közelebb kerülni a kérdezőhöz csak azért, mert nő.

Nos, akkor még csak feltételeztem, de a mostani válaszod stílusából ítélve már kb. 90%-ig biztos vagyok benne, hogy a feltételezésem helyes volt.

szept. 1. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!