A média miért mindig a Covid-os fertőzöttekről írnak cikkeket, de sosem a gyógyultakról?
Írnak a gyógyultakról is. RENGETEGEN maradandó tüdő, szív, vagy agykárosodást szenvednek, állandó fáratságérzetük van, köhögnek, nem kapnak levegőt még hónapok után se.
Nem, ez a vírus nem influenza. Nőjetek fel végre.
"abból már 30 millióan kigyógyultak. Erről a média miért nem beszél?"
Akkor honnan tudod, hogy ennyien gyógyultak meg? Megszámoltad őket?
3-as
Badarságot állítasz, napról napra követem a magyar médiát, és eddig egyetlen cikket sem írtak a gyógyultakról, csak a fertőzöttekről.
És egyébként honnan veszed hogy a Covid maradandó ‘agykárosodást’ okoz? A TV-ben hallotta? Látom megy rendesen az agymosás..
"napról napra követem a magyar médiát, és eddig egyetlen cikket sem írtak a gyógyultakról, csak a fertőzöttekről."
"2079 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 63 642 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Meghalt 63, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1535 főre emelkedett, 16 646-an pedig már meggyógyultak."
"Ezzel 63 642 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Meghalt 63, többségében idős, krónikus beteg, így az áldozatok száma 1535 főre emelkedett, 16 646-an pedig már meggyógyultak."
"Egy nap alatt 2079 újabb magyarnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, 155 embert pedig gyógyultnak minősítettek"
"elhunytak száma 1535 főre emelkedett, 16 646-an pedig már meggyógyultak"
"az elhunytak száma 1535 fő, 16 646-an pedig már meggyógyultak."
" így az elhunytak száma 1535 főre emelkedett, 16 646-an pedig már meggyógyultak. "
Most már kíváncsi vagyok, hogy melyik médiumot olvasod napról napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!