Tényleg ilyen nagy a baj a koronavírussal kapcsolatban vagy csak a média kelti ezt a hatalmas pánikot?
Figyelt kérdés
Ilyen rémhírek jönnek velem szembe, valóban ilyen nagy a baj? Tudom, hogy Magyarországon még nem jelent meg a vírus viszont már betört Európába így pedig már csak idő kérdése az hogy Magyarországon is megjelenjen. Az influenza is veszélyes és amiatt is sokan halnak meg és mégsem okoz világpánikot.
2020. jan. 25. 14:57
1/10 A kérdező kommentje:
Véletlenül kétszer linkeltem be ugyanazt bocsánat érte!
2020. jan. 25. 14:58
2/10 anonim válasza:
Az influenza szövődményére -tüdőgyulladás- van gyógyszer, antibiotikum, így gyógyítható, megelőzhető. Az új koronavírus szövődményére ellenáll jelenleg az összes antibiotikum, így gyógyíthatatlan.
3/10 anonim válasza:
Főleg, hogy a nevében is benne van, hogy VÍRUS így antibiotikum alapból nem használ - baktériumok ellen használ csak.
4/10 A kérdező kommentje:
#3 ezt kivételesen tudtam,de azért köszi ment a like
2020. jan. 28. 19:37
5/10 anonim válasza:
# A SZÖVŐDMÉNYRE adnak antibiotikumot (tüdőgyulladás), hogy ne legyen bakteriális felülfertőzésre, úgy, mint a mezei influenzára, ami szintén vírus. Érthető???
7/10 anonim válasza:
Kb ugyanannyi mint annó a H5N1 hisztériakeltése.
8/10 anonim válasza:
Ja és nagyon jó figyelemelterelő téma ez más dolgokról.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát, tényleg nagy volt a baj.
2021. dec. 12. 16:43
10/10 anonim válasza:
Még mindig nagy a baj, sohase lesz ennek vége :( Ki gondolta volna, mikor anno megjelent Kínában, emlékszem, hogy néztem minden este a híradót h mi újság ott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!